Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chefredaktören: ”5 kändislooker som gör din Halloween till en succé!”

Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh utser årets fem hetaste Halloween-looker baserat på årets händelser i kändisvärlden. 

Traditionsenligt under Halloween utses de starkaste lookerna från året som gott – och då talar vi inte om de snyggaste, utan de mest kompatibla för just denna högtid. Som alltid finns Met-galan representerad, liksom en look från politikens värld, en naken-look och så vidare. Men årets raket i fråga om inspiration för Halloween-kostymen är en stor … Docka! Ja, du gissar förmodligen rätt i fråga om varifrån den är hämtad (ledtråd: Netflix har troligtvis skapat mardrömmar hos 100 miljoner människor på grund av henne). Så innan du dyker ner i utklädningslådan inför Halloween-helgen – ta del av Damernas Världs favoritlooker Halloween-style 2021.

Damernas Världs 5 bästa Halloween-kostymer 2021:

1. Kim Kardashians helsvarta look (Met-galan, september 2021)

Foto: ANGELA WEISS / TT NYHETSBYRÅN

Mörkast och hetast på den stora Met-galan i år var Kim Kardashian i Balenciaga. Looken är som klippt och skuren för Halloween och är inte jättesvår att återskapa utan att betala Balenciaga-priser. Och när lusten för att inta något ät- eller drickbart blir för stor är det bara att övergå till Kim Kardashians efterfest-look då den ansiktstäckande huvan byttes ut mot Bono-glasögon. 

Kim Kardashian skippade huvan på efterfesten. Foto: Diggzy/Jesal/Shutterstock / TT NYHETSBYRÅN

2. Dödsdockan från Squid Game (hösten 2021)

En replika av dockan turnérar runt i världen – här i Sydney. Foto: SAEED KHAN / TT NYHETSBYRÅN

Årets läskigaste tv-upplevelse kom från Netflix och är också den mest populära: Squid Game bjuder på många bra Halloween-looker (träningsoverallerna med nummer, de rosa vakt-dräkterna med symboler) – men dockan från första avsnittets första spel är den mest skräckinjagande. Gul blus, orange klänning, knästrumpor, tofsar och försök även återskapa en monoton röst som upprepar ”red light, green light” och du kommer garanterat att vara skräcken personifierad på stan. 

3. Emma Corrins Miu Miu-look (Emmy-galan, september 2021)

Emma Corrin på Emmy-galan. Foto: Joel C Ryan / TT NYHETSBYRÅN

Sockersöta Emma Corrin chockade de flesta när hon kom till Emmy-galan i stark Miu Miu-look – gul enkel klänning, liten mössa och kloliknande naglar. Looken är perfekt för Halloween – både Handmaids Tale och varulvar nämndes i anslutning till denna röda mattan-upplevelse. Vi nöjer oss med att konstatera att looken är lätt att återskapa och mycket effektfull. Både söt och läskig – en väldigt bra kombination.

Emma Corrins naglar i närbild. Foto: Joel C Ryan / TT NYHETSBYRÅN

4. Bernie Sanders i hemstickade vantar och munskydd (Installationen av Joe Biden och Kamala Harrsi, januari 2021)

Bernie Sanders i munskydd och vantar – perfekt för den som vill vara lite extra Corona-säker under Halloween. Foto: Greg E Mathieson Sr/MAI/Shutterstock / TT NYHETSBYRÅN

Årets meme blev väl ändå Bernie Sanders vant-look från installationen av Joe Biden och Kamala Harris? I helt oglamourös jacka, blått munskydd och hemstickade vantar var han i princip större än presidenten i fråga om nyhetsvärde tiden efter denna dag. För dig som vill vara extra covid-försiktig så är ju denna look helt perfekt då både munskydd och vantar är viktiga beståndsdelar. 

Damen som stickat dessa kända vantar heter Jennifer Ellis. Foto: JONATHAN ERNST / TT NYHETSBYRÅN

5. Megan Fox nakenklänning på MTV Awards (september 2021)

Priset för årets nakenklänning går till Megan Fox. Foto: OConnor-Arroyo/AFF-USA.com / TT NYHETSBYRÅN

På Halloween passar många på att klä av sig – fast klä ut sig, om ni förstår vad vi menar. Sexiga sjuksköterskor, heta vampyrer och då vidare … För dem som är sugna på lite naket under Halloween i år är Megan Fox nakenklänning under MTV Awards förstås ett rättesnöre. Pojkvännen Machine Gun Kellys intressanta glittriga ansiktsmakeup är också värd att försöka efterlikna ifall ni vill återskapa en rykande het parlook. 

LÄS ÄVEN BILDEXTRA  Smygtitta på Carries outfits ur nya Sex and the City

LÄS ÄVEN Kim Kardashian gör avklädd kollektion för Fendi

LÄS ÄVEN Hollywoodkvinnorna som vågar åldras – utan filter och botox