Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

6 frågor till DV:s egen sommarpratare: Emma Wiklund

Sveriges egen supermodell och tillika DV-bloggaren Emma Wiklund är en av sommarpratare i det älskade programmet Sommar i P1. Boka in den 3 juli 2012, för då kommer Emma Wiklund bjuda på en bit av sitt liv och sin musiksmak. Nyfiken på vad hon ska prata om och vilka sommarpratare som hon själv ska lyssna på? 

Damernas.se har svaret efter klicket. 

Vad är roligast med att få sommarprata? – Att få möjligheten att prata om många olika saker och förhoppningsvis göra ett bra program som kan inspirera och få andra att ha en trevlig stund. Och att få spela riktigt bra musik som man får välja själv. Lyxigt värre.

Du har ju sommarpratat förut, hur var det då? – Just då hade jag precis pensionerat mig som modell, var gravid med Tyra och hade ingen aning om vad jag skulle göra. Då pratade jag mycket om min modellkarriär. Det blir mindre av det nu.

Vad kommer du prata om den här gången? – Allt ifrån att våga utmana sig själv på olika sätt, lite om tiden med Lindex, familjen, att starta eget och sedan om sorg och saknad efter min pappa.

Vilka ingredienser gör ett bra sommarprat? – Jag gillar när det blandas allvar och  humor. Lite som en berg-och-dalbana.  Så att man kan åka med som lyssnare på ett trevligt sätt. 

Vilka har varit de bästa sommarpratarna hittills? – Oj vad svårt…. Jag gillar alltid när Mark Levengood pratar. Mia Skäringer var också bra. Svårt att välja.

Vilka andra sommarprat kommer du lyssna på i sommar? Torsten Flink, Soran Ismael, Martina Haag, Stefan Löfwen med flera … Jag älskar att lyssna till Sommar i P1 och försöker höra så många jag bara kan.