Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Vårmode 2021: 23 bilder och 6 trender från Rodebjers nya vårkollektion

Svenska kvinnors favoritmodemärke Rodebjer gör en stark säsong till våren med en fin kollektion för vårmodet 2021. Damernas Värld har spanat in sex trender och i 23 bilder utlovas ett sug efter vårmode om heter duga. Det bästa av allt? Det landar strax i butik. 

Rodebjer erbjuder en stark kollektion för våren 2021 med inslag av uppdaterad folklore och vackra klassiska mönster – ränder och blommor och vissa sportigare inslag. Ta en titt på kollektionen och börja drömma om vårmodet! Plaggen finns online och i butik från mitten av januari. 

Vårmodet 2021:
6 trender i Rodebjers nya vackra vårkollektion

1. Rodebjer satsar på fräscht och stilrent vitt
2. Rodebjers mönster rör sig främst kring blommigt
3. Randigt är ett av vårens mönster – även hos Rodebjer
4. Rodebjer erbjuder starka färger
5. Rodebjers sportiga väskor, skor och övriga accessoarer skapar vill ha-begär
6. Svart är visst en vårfärg – även hos Rodebjer

LÄS MER: Vårmode 2021: trendiga färger att klä sig i redan nu! 

TREND 1
Rodebjer satar på fräscht och stilrent vitt

Vitt må vara något som de mest spillbenägna bör undvika, men alla andra bör göra tvärtom: Det är en så vacker färg (eller icke-färg om vi ska vara korrekta) och Rodebjers vita plagg skapar verkligen habegär. Välskräddade ytterplagg och romantika, lätt folkloristiska klänningar och överlag vackra material, som alltid hos Rodebjer, gör att du om du önskar på detta sätt kan bli välklädd i vitt.

Tend 2
Rodebjers mönster rör sig främst kring blommigt

Rodebjer har alltid älskat blommiga mönster, vårmodet 2021 är inget undantag. Här frossas det i vackra rosor, och färgglatt grenverk på vit eller rosa botten – vill du ha något som verkligen drar blickarna till sig så är det här ett bra alternativ. Mönstren är framtagna av Rodebjer, och således unika, och är inspirerade av konstnären Paraska Plytka-Horytsvit. 

 

 

 

 

 

LÄS ÄVEN: Prenumerera på mode - hur är det? Vår reporter har testat!

TREND 3:
Randigt är en av vårens trender – även hos Rodebjer

I det internationella modet leks det en hel del med ränder i vårmodet för 2021 och även Rodebjer har sin variant som är förhållandevis klassisk. Utsökta färgkombinationer och vackra plagg gör det här till randiga plagg som vi gillar extra mycket. 

 

 

 

TREND 4:
Rodebjer erbjuder starka färger 

Basfärger i all ära – men i sällskap med en stark färg blir de ännu roligare som du ser i exemplet med den grå kostymen och den gula toppen. Vårmodet innehåller som sig bör mycket färg, den rosa kavajen sticker ut som en hit för nya säsongen.

 

 

 

 

LÄS ÄVEN: Julklappstips för hela familjen – DV har gjort jobbet åt dig!

TREND 5:
Rodebjers sportiga väskor, skor och övriga accessoarer skapar vill ha-begär

Väskor, kepsar, sandaler och örhängen … Dessa bilder hintar om att vi har en hel del att hämta från Rodebjers vår 2021 även på accessoarfronten. Det finns ett sportigt anslag och ett fransigt inslag som återkommer även i klädkollektionerna och för estetiken mot en chic hantverkskänsla.

 

 

 

 

 

LÄS ÄVEN: 14 plagg att investera i för en komplett basgarderob (steg för steg)

TREND 6:
Svart är visst en vårfärg – även hos Rodebjer

Låt oss slå fast att svart är en vårfärg, och inte bara hör årets mörka månader till – tvärtom. Rodebjers svarta plagg för vårmodet 2021 kan bli trotjänare i din garderob i många år framöver. 

 

 

 

 

 

LÄS ÄVEN: 10 sätt att styla denim signerad modechef Lisa Pettersson