Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Nya bilder ur British Vogue på sångerskan Adele.
Nya bilder ur British Vogue på sångerskan Adele.
Nya bilder ur British Vogue på sångerskan Adele.
Nya bilder ur British Vogue på sångerskan Adele. Foto: British Vogue

Albumaktuella Adele gör sitt första omslag på fem år – se nya bilderna på stjärnan

Adele är tillbaka. Megastjärnan gör comeback genom att pryda inte ett – utan två – omslag av Vogue (amerikanska Vogue och British Vogue). Se nya bilderna på Adele här.

Att lyckas leva ett någorlunda anonymt liv när man är en av vår tids största artister är en bedrift. Under de senaste fem åren har världen inte sett mycket av Adele som både hunnit gifta sig, gå igenom en skilsmässa, hitta kärleken på nytt och spela in ett nytt album (A4, som initialt skulle släppts redan 2019 men istället förväntas släppas i år). Nu är hon tillbaka och detta genom att pryda sina två första omslag på fem år, för både amerikanska Vogue och British Vogue.

I intervjun med British Vogue pratar Adele bland annat om reaktionerna hon fick efter att ha gått ned i vikt (i maj 2020 la Adele upp en bild av sig själv på Instagram efter viktnedgången, bilden fick över tolv miljoner likes och en kvarts miljon kommentarer - både positiva och negativa). Adele berättar att hon är tudelad över fokuset på hennes viktnedgång.

”Folk förstod inte att det skedde över en tvåårsperiod”, säger hon till British Vogue.

Hon berättar vidare att hon började träna ”På grund av ångesten. Jag mådde bättre när jag tränade. Det handlade aldrig om att tappa i vikt utan om att bli stark och ge mig själv så mycket tid som möjligt utan telefonen varje dag. Jag tränar nu två till tre gånger om dagen (...) Jag var mer eller mindre arbetslös när jag började med det och jag gör det med personliga tränare. Jag förstår att det inte är möjligt för alla”. 

I intervjun berättar Adele även om nya kärleken Rich Paul (agent till basketstjärnan James LeBron), om flytten till Los Angeles och om nya albumet. Läs hela intervjun med Adele i British Vogue här och se de nya Vogue-bilderna på stjärnan nedan, fotograferade av Steven Meisel för British Vogue och Alasdair Mclellan för amerikanska Vogue.

Nya Vogue-bilderna på Adele

Adele på omslaget av British Vogue. Foto: British Vogue
Adele på omslaget av Vogue. Foto: Vogue
Adele på sitt andra omslag av British Vogue. Foto: British Vogue
Adele för British Vogue. Foto: British Vogue
Adele för British Vogue. Foto: British Vogue
Adele för Vogue. Foto: Vogue
Adele för Vogue. Foto: Vogue
Adele för British Vogue. Foto: British Vogue
Adele för British Vogue. Foto: British Vogue

LÄS MER: Budskapet bakom Kim Kardashians kontroversiella spetsklänning (som hon bar i Vatikanen med Kate Moss)