Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Altewai.Samoe vinner The Max Factor Awards

Det svenska märket Altewai.Samoe, som grundades år 2009 av  Natalia Altewai och Randa Saome, har utsetts till 2012 års mottagare av The Max Factor Award för sin vårkollektion 2012. Inspirationen är hämtad ur ett skuggspel och de skiftande sinnesstämningar som
skapar en sammansatt personlighet och karaktär. ”Den starka kvinnan” är ett återkommande tema i Altewai.Samoes kollektioner, så även i vårens. 

Altewai.Samoe belönas för sin unika förmoga att via utsökta material och sin känsla för detaljer skapa plagg med en oöverträffad balans mellan innvoation, estetisk perfektion och fullständig bärbarhet. Priset The Max Factor Award innebär att Altewai.Samoe får tillfälle att öppna nästa modevecka i Stockholm med sin kommande kollektion.
- Det känns fantastiskt roligt och hedrande att få detta utnämnande och ges möjlighet att visa
vår kollektion för AW12 på Mercedes-Benz Fashion Week. Vi ser fram emot att få jobba med
Max Factor-teamet för att tillsammans skapa en slående look som kompletterar och
förstärker temat, känslan och kraften i visningen, säger Natalia Altewai och Randa Saome.

The Max Factor Award är ett populärt modepris som anorndas av det internationella make-upmärket Max Factor. Max Factor vill med priset lyfta fram svenskt mode och stödja Sveriges designers så att landets kreativa varumärken ges möjlighet att visa sina kollektioner.