Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Badsäsongen är räddad – 10 snygga baddräkter att bada i!

Baddräkten är trendigare än någonsin och vi längtar efter att få kasta oss i plurret med en extra snygg baddräkt på oss sommaren 2021! Här är 10 ursnygga baddräkter i olika modeller och prisklasser – hoppas du hittar en favorit! 

Baddräkten har gått från att vara något man simmar längder i bassäng i, till att bli ett av sommarens mest trendiga plagg! Bär den som den är på stranden, eller som snygg topp till kjol eller shorts på kvällen! Här är 10 snygga och bekväma baddräkter vi gärna klär oss i sommaren 2021! 

Baddräkt med volanger och mönster från By Malina 

Baddräkt från By Malina.

Ursöt mönstrad baddräkt med söta volangdetaljer i korallrött - sommarkänsla från By Malina. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

Tvåfärgad elegant baddräkt  

Tvåfärgad baddräkt i svart och vitt med snygg drapering framtill och kryss i ryggen. Kommer från Second Female och skulle kunna vara sommarens snyggaste baddräkt. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

Rosa baddräkt från Rodebjer 

Rosa baddräkt från Rodebjer.

En av sommarens hetaste trender är den rakt skurna bystlinjen, den fyrkantiga ringningen. Och enfärgade baddräkter, som denna i härlig knallig rosa från Rodebjer. Mer info och köp här (länk till Wakakuu).  

Batikmönstrad baddräkt med en axel 

Enaxlad baddräkt från Weekday.

Batik! Enaxlad! Härligaste blå nyanserna! Denna baddräkt från Weekday har många rätt! Mer info och köp här (länk till Weekday.)  

Baddräkt med print 

Svart- och vitmönstrad baddräkt.

Chic baddräkt från MQ med tryck i svart och vitt som för tankarna till 70-tal och tidlös elegans. Pluspoäng för den snygga ringningen. Mer info och köp här (länk till MQ.)  

Shape baddräkt i vinrött 

Vinröd baddräkt i shapingmodell.

Baddräkt i vinröd färg med rynk i sidorna, så kallad shape baddräkt som gör under för silhuetten! Ett budgetkap från Kappahl. Mer info och köp här (länk till Kappahl.)  

Baddräkt med volanger från H&M 

Rosa baddräkt från H&M.

Sugen på det där lilla extra? Vad sägs om volangprydda axelband, kryss i ryggen och knyt framtill? Dessutom till en hyfsat billig peng från H&M. Mer info och köp här (länk till H&M.)  

Svart baddräkt i omlottmodell 

Svart baddräkt från Cos.

Svart baddräkt från Cos som knyts omlott i midjan - så snygg! Tidlös, chic och enkel. Den här kommer vi att bosätta oss i! Mer info och köp här (länk till Cos.)  

Halterneck baddräkt med mönster 

Baddräkt med halterneck från Åhléns.

Halterneck gillar vi! Och det här gröna djungelmönstret från Åhléns gillar vi också! Snygg drapering i midjan dessutom. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

Djurmönstrad shapingbaddräkt 

Den här snygga baddräkten från Ellos är gjord i omlottmodell och har shapingeffekt. (Den kommer dessutom som bikini i Plus size.) Snyggt djurmönster som känns extra somrigt. (Samma mönster finns också som bikini.) Tänk er denna till en snygg kaftan! Mer info och köp här (länk till Ellos.)  

LÄS MER: BADMODET 2021 - här är bikinis i alla möjliga modeller!