Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Nyårsklänningar till budgetpris – handplockat av budgetexperten.Nyårsklänningar till budgetpris – handplockat av budgetexperten.Nyårsklänningar till budgetpris – handplockat av budgetexperten.
Nyårsklänningar till budgetpris – handplockat av budgetexperten.

Budgetexperten: ”Årets vackraste nyårsklänningar som ser dyrare ut än de är”

Letar du efter en vacker nyårsklänning att skåla in 2020 i – utan att vilja gräva ett alltför djupt hål i plånboken? Damernas Världs budgetexpert Cassandra Lindblom ger dig årets finaste klänningar som ser dyrare ut än vad de är (men alla kostar under 600 kronor!)

Vi gillar alla ett bra budgetfynd – eller hur? I mitt jobb på Damernas Värld sitter jag dagligen och scannar av alla webbshoppars oändliga utbud, vilket har gjort mig till något av en budgetexpert. Jag vet var du hittar ett bra kap och jag vet vilka fynd som ser dyrare ut än vad de är. Och självklart vill jag dela med mig av mina bästa köp med dig – skynda och fynda och stråla på nyårsafton till budgetpris!

LÄS OCKSÅ: Ännu fler vackra nyårsklänningar – handplockat av Damernas Värld

1. Glittrig maxiklänning från H&M

Vi inleder med mitt kanske allra bästa budgettips – kika alltid efter extra rabatter! Alla webbshopars nyhetsbrev brukar vara bra att sajna upp sig på, och det var genom det jag hittade den här exklusiva godingen från H&M. Med sin eleganta halterneckmodell och dess välsydda, långa form ser den långt dyrare ut än sina 299 kronor (om du är medlem, annars blir den din för 599 kronor!). Sätt upp håret i en stram knut och matcha med enkla smycken – pang, så är du redo för årets nyårsfest! Läs mer och köp här.

Maxiklänning med halterneck från H&M.Maxiklänning med halterneck från H&M.Maxiklänning med halterneck från H&M.
Maxiklänning med halterneck från H&M.

2. Marinblå satinklänning från Nly Trend

Marinblått är ett enkelt trick för att få din look att se mer exklusiv ut. Längden och modellen på klänningen är också viktigt och den här modellen från Nly Trend prickar in alla rätt. Dess höga krage ger den ett nästintill kungligt intryck och den öppna ryggen är en stilsäker detalj som höjer trendfaktorn. Matcha med ett maffigt pärlhalsband och du har nyårsaftons mest eleganta look – till lägsta möjliga pris! Läs mer och köp här.

Satinklänning i marinblått från Nly Trend.Satinklänning i marinblått från Nly Trend.Satinklänning i marinblått från Nly Trend.
Satinklänning i marinblått från Nly Trend.

3. Svart slipklänning från Cubus

Jag fullkomligt tappade hakan när jag trillade över den här slipklänningen i svart, mjuk satin från Cubus – jag trodde verkligen inte att den skulle vara så plånboksvänlig. Plocka enkla stilpoäng genom att klä upp klänningen med glittriga taxklackar och plocka fram ett gammalt diamanthalsband för att höja lyxkänslan. Pluspoäng för att du kan bära klänningen till vardags när 2020 har gjort entré. Läs mer och köp här.

Svart slipklänning från Cubus.Svart slipklänning från Cubus.Svart slipklänning från Cubus.
Svart slipklänning från Cubus.

4. Klänning organzaärm från Sisters Point

Organza är materialet på allas läppar just nu, eller armar för att tala klarspråk. Jag förespråkar alltid att köpa trendplagg till budgetpris eftersom de är lätta att tröttna snabbt på, vilket rimmar rätt med den här nyårsblåsan från Sisters Point. Volangmodellen ger ett stilsäkert intryck och organzaärmarna är pricken över i:et. Och priset – det är plånboksvänligt. Läs mer och köp här. 

Klänning med puffärmar i organza från Sisters Point.Klänning med puffärmar i organza från Sisters Point.Klänning med puffärmar i organza från Sisters Point.
Klänning med puffärmar i organza från Sisters Point.

5. Metallicklänning från Nly Trend med djup urringning

Partyklänningarnas partyklänning – till budgetpris! Den här metallicklänningen från Nly Trend med snygga draperingar, v-ringning och stilsäkra ballongärmar prickar in flera trendattribut på samma gång, och den gör dig garanterat till festens mittpunkt. I vanlig ordning: pluspoäng för dess låga pris. Läs mer och köp här.

Metallicklänning från Nly Trend.Metallicklänning från Nly Trend.Metallicklänning från Nly Trend.
Metallicklänning från Nly Trend.

6. Asymmetrisk nyårsklänning från Gina Tricot

Den här klänningen från Gina Tricot föll jag pladask för samma sekund jag såg den – och jag hade aldrig kunnat ana att den hade en så plånboksvänlig prislapp. Dess höga krage, asymmetriska och genomtänkta design samt dess snygga volanger ger den självklara stilpoäng och helheten ser mycket dyrare ut än vad den egentligen är. Självklart matchar du den med höga boots resten av vintern för att sprida partykänsla mitt i veckan. Läs mer och köp här.

Nyårsklänning från Gina Tricot.Nyårsklänning från Gina Tricot.Nyårsklänning från Gina Tricot.
Nyårsklänning från Gina Tricot.

7. Svart klänning med puffärm från H&M

Om jag skulle välja en enda klänning som riktigt prickar in alla rätt för festsäsongens alla tillfällen så vore det den här från H&M. Puffärmen à la 80-talet är helrätt just nu, dess rynkiga effekt gör den smickrande på kroppen och den hjärtformade urringningen är riktigt elegant. Att den råkar vara ett av årets bästa budgetkap råder det inga tvivel om. Läs mer och köp här.

Klänning med puffärm från H&M.Klänning med puffärm från H&M.Klänning med puffärm från H&M.
Klänning med puffärm från H&M.

8. Klassisk paljettklänning från Vero Moda

Nyår är nästan synonymt med paljetter, och den här klänningen i elegant midimodell från Vero Moda är helrätt för festligheterna. Dess enkla design ger den ett mer lyxigt intryck. Läs mer och köp här.

Paljettklänning från Vero Moda.Paljettklänning från Vero Moda.Paljettklänning från Vero Moda.
Paljettklänning från Vero Moda.

LÄS OCKSÅ: Vackra röda julklänningar från budget till lyx – handplockat av Damernas Värld