Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Blake Lively nytt ansikte för Chanel

Modevärldens älskling, Blake Lively, har kallats "vår tids Jackie Kennedy", och är alltid bland de första att bära modehusens mest omtalade kreationer. Både i och utanför set. Den 23-åriga skådespelerskan, som vi känner igen från TV-serien "Gossip girl" är nu även nytt ansikte för Chanels väskkollektion "Mademoiselle". 

Det franska modehusets Karl Lagerfeld har fotograferat kampanjen, som utspelar sig runt Chanels högkvarter på Rue Cambon i Paris.
- Hon är amerikansk drömkvinna, säger Karl Lagerfeld till branschtidningen WWD, och tillägger att kampanjefotograferingen gick som en dans eftersom "alla förälskade sig i henne". 

De två, Karl Lagerfeld och Blake Lively, blev introducerade för varandra av Vogues Anna Wintour under Paris couture-modevecka i juli, och då hade Blake Lively inte den blekaste om att hennes dröm skulle bli sann några månader senare.
- Hur kände Askungen när hennes fot passade perfekt i glasskon? Hur kände Snövit när hon träffade sin prins Charming? Att en dröm har besannats är en underdrift. Jag kan säga som så här, jag känner mig som den gladaste, lyckligaste tjejen, säger Blake Lively till WWD.

Vad tycker du om valet av modell till Chanels "Mademoiselle"?