Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Snygga och bekväma boots för hösten 2021!
Snygga och bekväma boots för hösten 2021!
Snygga och bekväma boots för hösten 2021!
Snygga och bekväma boots för hösten 2021!

Lyft din stil i höst med ett par snygga – och bekväma –  boots

Inget piffar till looken så snabbt som ett par snygga boots! I höst längtar vi verkligen efter ett par tidlösa och bekväma stövletter att ha till både jobb och fest. Damernas Värld har snokat fram 9 trendiga par boots i olika modeller som passar perfekt i hösten 2021! 

Visst är det skönt att komma upp några centimeter och kunna matcha snygga boots till byxor, klänning eller kjol? När det gäller trenderna i höst ser vi de uppdaterade cowboy bootsen, platformsbootsen gör entré, boots med chunky traktorsula hänger kvar och så de mer tidlösa klassiska ankelbootsen som kommer med både fyrkantig tå à la 90-talet, spetsig och rund tå. Vi har valt ut 9 snygga och bekväma boots för en extra stylish höst! 

1. Cowboy boots i beige mocka 

Boots i beige mocka från &Other Stories. Spetsig tå och blockklack gör dessa boots extra snygga - och trendiga! Matcha till dina vida jeans eller till klänning/kjol. Mer info och köp här (länk till &Other Stories.)  

2. Chelseaboots med fyrkantig tå från Arket 

Minimalistiska! Dessa boots med fyrkantig tå och en låg klack från Arket är inte bara supercoola - de är också miljövänliga och gjorda i kromfritt etiskt skinn. Mer info och köp här (länk till Arket.)  

3. Gröna boots med spetsig tå 

Bjud in lite färg i höst! Dessa boots från Unisa är mörkgröna, gjorda av mocka och har en så kallad pompadour-klack, en klack som smalnar av och sen svänger ut igen, något som vi också ser mycket av i höst. Perfekt höjd! Mer info och köp här (länk till Boozt.) 

4. Platåboots med chunky sula 

Boots med platå och grov sula.

Platåskor är högsta mode hösten 2021 och den grova sulan likaså. Den här stövletten från Tamaris i skinn är inte bara ursnygg, den är också bekväm tack vare platån. Mer info och köp här (länk till E-skor.)  

5. Bruna boots från Acne 

Acne gör alltid coola och snygga skor och dessa bruna boots i skinn med fyrkantig tå och blockklack är inget undantag. Bekväm höjd på klacken som sitter lite utanför själva hälen - cool detalj! (Finns även i svart.) Mer info och köp här (länk till Wakakuu.)  

6. Stilrena boots i svart skinn 

Enkla, klassiska och supersnygga. Svarta boots med bekväm klack i svart skinn från Solo Femme. De perfekta bootsen som passar lika bra på jobbet som till festen och som håller i en evighet! Mer info och köp här (länk till E-skor.)  

7. Mörkbruna platåboots från Filippa K 

Stilrena boots med lagom hög klack och platå från Filippa K. Dessa har en snygg fyrkantig form och cool kedja framtill och färgen är en riktigt mörk brun nyans (finns även i svart.) Eileen platform boot. Mer info och köp här (länk till Filippa K.)  

8. Svarta boots från Anine Bing 

Ursnygga boots från Anine Bing med lagom hög klack, fyrkantig tå och höga skaft. En riktigt glammig variant av boots som passar till allt! Nolan boots. Mer info och köp här (länk till Anine Bing.)  

9. Boots i cowboystil från Flattered 

Ljusa mockastövletter i cowboystil från Flattered. Hur snygga till jeans och stickad tröja i höst? Men lika snygga till klänning en sensommarkväll! Mer info och köp här (länk till Boozt.)  

LÄS MER: Snygga ryggsäckar för jobb och träning i höst!