Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Carin Wester höst/vinter 2013

Pälsmössor, svansar och massor av färg. Istället för att hålla sig till grått och svart har Carin Wester skapat en sprakande pastellkollektion med namnet O blue. Här syns byxdressar, kostymer, korta klänningar, svansprydda mönster och stora statementväskor. Efter klicket berättar Carin Wester för Damernas.se om färgerna, inspirationen och det djuriska temat. 

Foto: Kristian LöveborgBerätta om namnet O blue- Kollektionen är en hyllning till färgen blå och färger generellt. Mina höstkollektioner har ofta varit grå och svarta men nu ville jag verkligen något som inte var traditionellt utan ett färgspel som följer med det djuriska temat som finns i kollektionen. 

Det djuriska temat med päls-svansar i mönstren, hur kom det till?- Det började på en tygmässa där vi hittade ett tribal-mönster broderat på en tröja som vi började stöka lite med. Sedan hittade vi lite svansar och mössor och så kom vi hem och la upp allt det där på ett bord och tyckte att varför kan vi inte bara göra ett mönster av de här svansarna så att man verkligen kan använda päls på ett sätt så att man framhäver hur vackert det är utan att det är fel. 

Vad är nytt för säsongen?- Vi har utökat damkollektionen och låter herrdelen vänta. Det har gjort kollektionen mer sammanhållen och bredare.