Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Trött på festkläder? Jag också!”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Nu är jag trött på festkläder! I stället vill jag bära stickat och vårens trendbyxa: cargobyxan. Flärden sitter i accessoarerna som alltid när jag bär en bekväm outfit.

Underbara örhängen från Cos

Örhängen från Cos.Örhängen från Cos.Örhängen från Cos.
Örhängen från Cos.

Så fint när man blandar metall och pärlor och enbart arbetar med runda former. Lika fina till t-shirt som till aftonklänningen.
ANNONS Köp örhängena här (länk till Cos).  

Detaljrik tröja från H&M

Tröja med stickning på armarna från H&M.Tröja med stickning på armarna från H&M.Tröja med stickning på armarna från H&M.
Tröja med stickning på armarna från H&M.

Jag älskar stickade tröjor – men det gör väl alla? Dock måste de ha något som gör att de får en identitet, det kan vara tröjans silhuett, stickning, färg – eller som här: Den vita stickningen längs axel och ärmar som verkligen gör den här stickade tröjan ultrachic!
Säljs här (länk till H&M).

Trendiga cargobyxor från Arket

Svarta cargobyxor från Arket.Svarta cargobyxor från Arket.Svarta cargobyxor från Arket.
Svarta cargobyxor från Arket.

Cargobyxan är vårens trendbyxa nummer ett och det här är ett extra fint exemplar om du, som jag, gillar den skräddade stilen. Tycker verkligen om detaljen med slaget längst ner på benet som ger ännu mer cargo-känsla.
ANNONS Köp byxan här (länk till Arket).  

Eleganta och personliga mules från & Other Stories

Vita virkade mules från & Other Stories.Vita virkade mules från & Other Stories.Vita virkade mules från & Other Stories.
Vita virkade mules från & Other Stories.

En avslappnad outfit kan förbli just avslappnad med platta skor – men du kan också plocka upp den på chicness-skalan genom att addera en klack, och gärna i en färg som bryter av. Den här skon älskar jag! Så fint med det virkade (en stor trend i vår dessutom) det gör skon personlig och till min outfit blir den perfekt.
ANNONS Köp skon här (länk till & Other Stories). 

Orange läderväska från Rodebjer 

Orange väska från RodebjerOrange väska från RodebjerOrange väska från Rodebjer
Orange väska från Rodebjer

Låt oss gratulera Carin Rodebjer och hennes team för att ha skapat en superfin väska – gillar du knallrosa så finns den även i den färgen (och svart naturligtvis). Den här blir den perfekta väskan som skiner som en sol hela vintern vid min sida.
ANNONS Köp väskan här (länk till Rodebjer).  

LÄS MER DV:s skönhetspanel: ”Våra bästa budgetprodukter”