Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chefredaktör Jonna Bergh: ”5 köp till min semestergarderob”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut köp som har alla rätt.

Hög tid att komplettera semestergarderoben. Jag satsar på en mönstrad skjorta och accessoarer i evig stil som ibland får agera färgstänk.

Skjorta med underbart mönster från Cos

Jag kan nästan bli kär i vissa mönster, och det här var ett sådant. Modellen på skjortan, den ljusa, lätt gultonade färgen samt det gröna dekorativa mönstret gör det här till en vinnare vad helst du bär den till. Mer info - köp här (länk till Cos). 

Kul bikiniöverdel från Weekday

Sommartid bär jag nästan uteslutande bikiniöverdelar i stället bh-s – man vill ju vara redo för ett dopp när helst ett tillfälle uppstår. Men det är också ett bra stylingknep att ha en bikiniöverdel i fin färg som skymtar under en klänning eller uppknäppt skjorta. Mer info – köp här (länk till Weekday)

Praktisk och trendig väska från Arket

Sa jag att jag fått dille på grönt? Inte? Då gör jag det nu. Det här är en superfin väska till ett bra pris, perfekt för en sådan som mig som i grunden är en ”svart-väska-person” men som då och då ändå vill ha den där effekten då väskans färg blir en stor del av en outfit. Grönt är min nya favoritfärg. Mer info – köp här (länk till Arket). 

Perfekta sommarbyxor från Filippa K

Vita byxor är i princip det mest eleganta som finns. Även i princip den enda färgen på byxor om du, som jag, ibland gillar att avstå shorts eller kjol trots att det är varmt. Filippa K har ett fint och stort utbud av jättebra byxmodeller – det här är en av dem (döpta efter Lauren Hutton dessutom!). Mer info – köp här (länk till Filippa K). 

Eleganta och tidlösa sandaler från Vagabond

En enkel men chic svart sandal kan jag inte vara utan under årets varma period. De här var precis ett sådant par jag gillar. Mer info – köp här (länk till Åhléns). 

LÄS ÄVEN En sommaroutfit med marin elegans signerad chefredaktören.