Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktör Jonna Bergh: ”Bär festskorna på dagen”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Kashmir och ull med grönt läder, strass och täckbyxor? Jajamensan!

Cape från Cos

Lite av ett drömplagg – cape och sjal i ett! Dessutom i skön ullbladning och perfekt om man, som jag, gärna bygger outfits i flera lager. Mer info – köp här (länk till Cos).

Stickad tröja i kashmirblandning från Carin Wester

 

En mysig stickad svart polotröja är något jag i princip lever i under årets kallare månader. Boxig passform är ett måste. I den här outfiten blir det här en detalj i både hals och på armarna. Mer info – köp här (länk till Åhléns). 

Gröna långa handskar från Zara

Jag smälte när jag såg dessa – wow, säger jag bara! Långa handsklar som verkligen får synas i din outfit är så snyggt – och i trendigt grönt blir det en detalj som lyfter allt. Vill ha. Mer info – köp här (länk till Zara). 

Quiltade byxor från Arket

Har siktet inställt på den här typen av byxa – och tycker om lökmönstret, färgen (de finns även i svart, även de supersnygga), att de avvisar vatten och … Ja det mesta. Perfekta byxor när det blir kallt! Gjorda av återvunnen polyester (och, ja, det finns en jacka till). Mer info – köp här (länk till Arket). 

Mules med strass från H&M

Jag lägger mycket pengar på skor för det mesta, men när det gäller festskor så kan jag ibland slå till på ett kul budgetkap – de här är ett bra exempel på det. Men extra fint är att använda dem till vardags – till den här outfiten till exempel. Strasskor och täckbyxor blir en kul och lite ovanlig kombination. Mer info – köp här (länk till H&M).  

LÄS ÄVEN Missa inget – få utvalda tips inom mode och skönhet under Black Friday – testa Damernas Världs nyhetsbrev!

LÄS ÄVEN Damernas Världs modeexperter: Tre trendsäkrade jobbstilar att bära i höst och vinter

LÄS ÄVEN Chefredaktör Jonna Bergh: ”Jag fyller år –  basmode från svenska designer står på önskelistan”