Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktör Jonna Bergh: ”15 saker jag vill fynda på Black Week”

När Damernas Världs chefredaktör laddar inför att fynda under Black Week och Black Friday är det svarta eleganta plagg och vassa accessoarer som finns i skottgluggen. Här är mode, skönhetsprodukterna och accessoarerna hon hoppas kunna fynda. 

1. Musubi-väska från Acne Studios

Jag älskar den här väskan och har den i svart. Den rymmer så mycket mer än vad man tror och sätter alltid en modekänsla närhelst den bärs. Jag vill ha den i många färger men absolut en vit. 

Väska i läder från Acne Studios. Mer info och köp här (länk till Wakakuu). 

Väska från Acne Studios. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Väska från Acne Studios. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Väska från Acne Studios. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.
Väska från Acne Studios. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.

2. Pumps med fyrkantig tå från Cos

Otroligt stilfulla skor med så många fina detaljer på dessa pumps från Cos – klackens form, den trubbiga tån och så den urskurna detaljen. Tre-i-en-hit! Så fina till … Allt!

Pumps av läder från Cos. Mer info och köp här (länk till Cos).  

Pumps från Cos. Klicka på bilden och kom direkt till pumpsen.Pumps från Cos. Klicka på bilden och kom direkt till pumpsen.Pumps från Cos. Klicka på bilden och kom direkt till pumpsen.
Pumps från Cos. Klicka på bilden och kom direkt till pumpsen.

3. Byxor med hög midja från Arket

Jag har blivit en hög-midja-kvinna och jag tycker de här byxorna från Arket har så fin passform och exakt rätt färg. Äh, förresten, jag tar ett par i svart också!

Byxor av ull från Arket. Mer info och köp här (länk till Arket). 

Byxor från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till byxan.Byxor från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till byxan.Byxor från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till byxan.
Byxor från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till byxan.

4. Hårborste från Mason Pearson

Hårborstarnas hårborste! Jag har förstås min egen redan i två storlekar – en för hemmet och en för väskan – men jag passar på att köpa en hårborste från Mason Pearson i julklapp till alla som jag vet är noga med sitt hår (läs: min pojkvän och min son). 

Hårborste av vildsvinsborst och nylon från Mason Pearson. Mer info och köp här (länk till Eleven). 

Hårborste från Mason Pearson. Klicka på bilden och kom direkt till hårborsten.Hårborste från Mason Pearson. Klicka på bilden och kom direkt till hårborsten.Hårborste från Mason Pearson. Klicka på bilden och kom direkt till hårborsten.
Hårborste från Mason Pearson. Klicka på bilden och kom direkt till hårborsten.

5. Trendhandskar i skinn från Handsome x Bea Åkerlund

Stylisten Bea Åkerlund har gjort handskar tillsammans med Handsome som verkligen tappar in rakt in i handsktrenden vi ser just nu. Finns i flera färger och ett par olika längder. Vill ha!

Handskar av skinn från Handsome x Bea Åkerlund. Mer info och köp här (länk till Handsome). 

Handskar från Handsome x Bea Åkerlund. Klicka på bilden och kom direkt till handskarna.Handskar från Handsome x Bea Åkerlund. Klicka på bilden och kom direkt till handskarna.Handskar från Handsome x Bea Åkerlund. Klicka på bilden och kom direkt till handskarna.
Handskar från Handsome x Bea Åkerlund. Klicka på bilden och kom direkt till handskarna.

6. Jeans från Totême

Jag tycker om Totêmes jeans, bär enbart dem nu för tiden faktiskt, och har länge varit nyfiken på Studio-modellen – är det dags att slå till nu kanske? Ja, jag tror det. 

Jeans av bomull från Totême. Mer info och köp här (länk till Totême). 

Jeans från Totême. Klicka på bilden och kom direkt till jeansen.Jeans från Totême. Klicka på bilden och kom direkt till jeansen.Jeans från Totême. Klicka på bilden och kom direkt till jeansen.
Jeans från Totême. Klicka på bilden och kom direkt till jeansen.

LÄS ÄVEN: Chefredaktör Jonna Bergs drömboots med vida skaft – fem superköp att fynda!

7. Ögonbrynsgel från Anastasia Beverly Hills

Det här är en typisk produkt som jag hamstrar när det är ett bra pris. Anastasia Beverly Hills är bäst på ögonbrynsprodukter – använder också gärna deras ögonbrynspenna – och rekommenderar den här varmt. 

Ögonbrynsgel från Anastasia Beverly Hills. Mer info och köp här (länk till Lyko)

Ögonbrynsgel från Anastasia Beverly Hills. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Ögonbrynsgel från Anastasia Beverly Hills. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Ögonbrynsgel från Anastasia Beverly Hills. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Ögonbrynsgel från Anastasia Beverly Hills. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.

8. Baströja i kashmir från H&M  

När man hittar ett bra basplagg i fin kvalitet till ett bra pris slår jag till – och gärna på flera färger. Den här baströjan i kashmir från H&M är ett sådant exempel. Perfekt kortärmad ribbad baströja i kashmir – vill ha den i den här färgen men även i grått. Kap!

Tröja av kashmir från H&M. Mer info och köp här (länk till H&M). 

Baströja av kashmir från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till tröjan.Baströja av kashmir från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till tröjan.Baströja av kashmir från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till tröjan.
Baströja av kashmir från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till tröjan.

 

9. Vacker topp från Wera

Det här är en sådan där topp som du alltid packar, för oavsett vad du ska göra så kommer den att funka och alltid se elegant ut. Jag älskar den dekorativa veckade halsen och ärmsluten på denna blus från Wera – samt den elegant draperade silhuetten. Finns i flera färger – orange, rosa och svart. Vill ha!

Topp av polyester från Wera. Mer info och köp här (länk till Åhlens). 

Topp från Wera. Klicka på bilden och kom direkt till blusen.Topp från Wera. Klicka på bilden och kom direkt till blusen.Topp från Wera. Klicka på bilden och kom direkt till blusen.
Topp från Wera. Klicka på bilden och kom direkt till blusen.

10. Westerinspirerat bälte från & Other Stories

Jag kan inte få nog av westerninspirerade bälten. Det här skulle inte alls vara dumt i min garderob, eller runt min midja. 

Bälte av läder och metall från & Other Stories. Mer info och köp här (länk till & Other Stories). 

Bälte från & Other Stories. Klicka på bilden och kom direkt till bältet.Bälte från & Other Stories. Klicka på bilden och kom direkt till bältet.Bälte från & Other Stories. Klicka på bilden och kom direkt till bältet.
Bälte från & Other Stories. Klicka på bilden och kom direkt till bältet.

11. Ansiktsprimer från Mac

MAC Prep + Prime Fix+ Original är en fuktgivande ansiktsspray och primer som jag alltid använder när jag lägger makeup. Jag använder den just både som fuktigvare innan make och fixerar produkterna med den. Helt klart en värt att hamstra, köp flera samtidigt!

Ansiktsspray och primer från Mac. Mer info och köp här (länk till Lyko). 

Ansiktsspray och primer från Mac. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Ansiktsspray och primer från Mac. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Ansiktsspray och primer från Mac. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Ansiktsspray och primer från Mac. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.

 

12. Fantastisk kofta från Acne Studios

Tänk att få mysa omkring i den här hela vintern? Det planerar jag att göra. Otrolig kofta som gör mig både hemmafin och citysnygg. Och landetchic och reshärlig och … Ja, ni förstår, den passar vid alla tillfällen. 

Kofta av mohair/nylon/ull/elastan från Acne Studios. Mer info och köp här (länk till Acne Studios). 

Kofta från Acne Studios. Klicka på bilden och kom direkt till koftan.Kofta från Acne Studios. Klicka på bilden och kom direkt till koftan.Kofta från Acne Studios. Klicka på bilden och kom direkt till koftan.
Kofta från Acne Studios. Klicka på bilden och kom direkt till koftan.

13. Örhänge från Maria Black

Jag behöver uppdatera min örhängesgarderob och är fullständigt förälskad i detta underbara örhänge från Maria Black. Det ska klickas hem till mig – nu (finns även i silver)!

Örhänge av guld från Maria Black. Mer info och köp här (länk till Wakakuu). 

Örhänge från Maria Black. Klicka på bilden och kom direkt till örhänget.Örhänge från Maria Black. Klicka på bilden och kom direkt till örhänget.Örhänge från Maria Black. Klicka på bilden och kom direkt till örhänget.
Örhänge från Maria Black. Klicka på bilden och kom direkt till örhänget.

14. Deodorant från Biotherm

Jag har använt den här deodoranten i många, många år. Nu passar jag på att köpa upp ett helt lager av denna deodorant från Biotherm – fem (!) på ett bräde. 

Deodorant från Biotherm. Mer info och köp här (länk till Nordic Feel). 

Deodorant från Biotherm. Klicka på bilden och kom direkt till deodoranten.Deodorant från Biotherm. Klicka på bilden och kom direkt till deodoranten.Deodorant från Biotherm. Klicka på bilden och kom direkt till deodoranten.
Deodorant från Biotherm. Klicka på bilden och kom direkt till deodoranten.

 

15. Miniörhängen från Edblad

Jag har flera hål i varje öra och de här är de små ringarna från Edblad jag använder till vardags – med dem ser jag alltid lyxig och ”klädd” ut. Små chica ringar – silverfärgade finns också förstås – är det perfekta vardagssmycket (och fungerar för all del på fest också). 

Örhängen av rostfritt stål med guldplätering och zirkoner från Edblad. Mer info och köp här (länk till Edblad). 

LÄS ÄVEN Här är fler plagg chefredaktören vill fynda!