Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Jonna Bergh väljer en look att möta hösten i.Jonna Bergh väljer en look att möta hösten i.Jonna Bergh väljer en look att möta hösten i.
Jonna Bergh väljer en look att möta hösten i.

Chefredaktör Jonna Bergh: ”Höstchic i september”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Från snudd på tropisk värme till isande kyla – det gick snabbt i år! Nu åker den chica höstjackan på, än sätter jag inte på mig strumpor – även om dessa skor skulle vara snygga även med sådana. Det känns faktiskt härligt att bära långbyxor igen, jag väljer ett par som jag klassar som ett drömköp.

Grå välsvarvad jacka från Arket

Grå jacka från ARketGrå jacka från ARketGrå jacka från ARket
Grå jacka från ARket

Den här typen av boxiga jackor, lite gammal ”Balenciaga-stil” med rundade axlar, lite kortare modell och dekorativa knappar älskar jag. Så snygga att, som modellen ovan, ha en kontrasterande polo under. Men så kallt är det inte än. Mer info – köp här (länk till Arket). 

Magisk slipover från Cos

Flerfärgad slipover från Cos.Flerfärgad slipover från Cos.Flerfärgad slipover från Cos.
Flerfärgad slipover från Cos.

En slipover är ett sådant tjusigt plagg. Gillar verkligen, verkligen, färgerna på den här. Olika nyanser av grått tillsammans med vitt är så elegant och lättmatchat – och så det där lilla lilla sticket av färg på ena sidan. Nivå! Mer info – köp här (länk till Cos). 

Silverfärgad byxa i läder från H&M

Silverbyxor i läder från H&M.Silverbyxor i läder från H&M.Silverbyxor i läder från H&M.
Silverbyxor i läder från H&M.

Silverbyxor! Behöver jag säga mer? En byxa i smidigt läder med bondning på avigsidan som ger byxan en bekväm stretch. Mer info – köp här (länk till H&M).

 

Chic sko från Totême

Nyhet från Totême.Nyhet från Totême.Nyhet från Totême.
Nyhet från Totême.

Jag gillar platta, spetsiga skor och de här är så otroligt eleganta tycker jag. Precis nylanserade och mitt köpfinger börjar darra! Snygga till allt. Mer info – köp här (länk till Totême).  

Grön quiltad väska med kedjor från Stand Studio

Väska från Stand StudioVäska från Stand StudioVäska från Stand Studio
Väska från Stand Studio

Stand Studio har seglat upp som ett av mina svenska favoritmärken och deras väskor är så kul. Coola och stilrena på samma gång, bra kombo. Den här gröna väskan ger mycket till dagens outfit som utan den skulle få ett helt annat uttryck. Mer info – köp här (länk till Åhléns). 

LÄS MER Redaktionen väljer – 14 stickade klänningar vi vill ha just nu

LÄS MER Moderedaktören: ”Snyggaste sensommar-looken i 5 köp”

LÄS MER Så axlar du jobbstilen i höst – 18 trendiga köp