Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktör Jonna Bergh: ”5 shoppingtips till en hösttrendig look”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

En stickad klänning, grova boots, en skön trench, ett guldfärgat smycke och en lyxväska – i detta kan jag absolut tänka mig att fira höst! Svart, vitt och grönt är min favoritfärgkombination just nu.

Kashmirklänning från Filippa K

 

Den stickade klänningen är höstens stora trendplagg och jag väljer en i mjuk kashmir som jag kommer att bära under kavajer och jackor den här hösten. Subtil, underbar lyx! Mer info – köp här (länk till Filippa K). 

Trenchcoat från Cos

En trenchcoat klarar jag mig inte utan på vår och höst. Jag gillar den mörkgröna färgen och siluetten som är lätt oversize. Både trendigt, elegant och praktiskt – man får in mycket under vilket förlänger trenchsäsongen. Mer info - köp här (länk till Cos). 

Armband från Edblad

Ja, trenden med de stora kedjorna håller i sig. Nu vill jag ha ett vackert armband som kan få skymta fram under en uppdragen trenchärm. Det här är perfekt! Mer info – köp här (länk till Edblad). 

Väska från Chanel

Elegans – men kul!. En luddig väska av fårskinn och med märkets klassiska kedjeaxelband – ja, tack! Den här väskan kan jag se höja stilen på precis allt i min garderob. Mer info – köp här (länk till Chanel). 

Grova skor från Ganni

Jag är en av de mycket få som inte äger ett par grova kängor av den här typen, men i höst ska även jag bli en i gänget. Ganni gör mina favoriter, perfekt sula, perfekt färg. Taget! Mer info – köp här (länk till Wakakuu). 

LÄS ÄVEN Bäst i test: Ta del av Damernas Världs välgjorda och läsvärda skönhetstester!