Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktör Jonna Bergh: ”Jag drömmer om en rosa klänning”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut köp som har alla rätt.

Att bygga outfits genom att kombinera flera nyanser av samma färg är ett kul tips. Jag kombinerar rosa med lila toner i dag, somrigt och lekfullt.

Plisserad drömklänning från Stockh lm Studio

Att jag är mycket förtjust i den här typen av plisserade plagg är inte något nytt om du tidigare tagit del av mina shoppinglistor. Tygets struktur ger enkla plagg en sådan elegans. Den här klänningen skulle rädda många sommarcocktailsbjudningar! Och fin till sneakers, sandaler och klack. Och även en stövel när hösten kommer. Kan maskintvättas! Mer info – köp här (länk till Mq Marqet)

Svarta trendsandaletter i vadderad stil från Cos

Jag har sett de här skymta förbi på modellernas fötter på Cos sajt, äntligen har de kommit in! Detta med den vadderade känslan har ju varit stort i några säsonger nu, och jag är glad för det. Tycker det adderar något spännande till foten. Smickrande! Mer info – köp här (länk till Cos)

Vita slip in-sandaletter från H&M

Jag måste även tipsa om detta lilla kap jag ramlade över. Jag är ju en obotlig vita-skor-fantast och de här var ju otroligt fina – även till denna outfit. Och ett pangpris! Mer info – köp här (länk till H&M).

Lila oversize-kavaj från Arket

Kavajen är min jacka i sommar och jag tycker det är fint att bygga outfits med plagg som är grannar i färgspektrat. Det ger en fin effekt att använda samma färg i flera nyanser. Rosa och lila är tillräckligt nära varandra för att funka så. En kavaj med en fin färg kommer du ha nytta av även när hösten faller. Mer info och köp här (länk till Arket).

Lila stråväska i halvmåne-modell från & Other Stories

Stråväskan är trendig, alla märken har sina egna varianter på både afton- och mer vardagliga väskor. Jag föll för färgen och halvmåneformen – så fint med de mjuka spåren på locket. Och samma här: Fint att bygga outfits genom element i olika nyanser. Mer info och köp här (länk till & Other Stories)

Örhängen från Pilgrim

Det är inte lätt att kombinera elegans med humor – men de här örhängena gör just det! Kan bli en liten konversationsstartare med någon härlig person i sommar kanske? Ibland kan det behövas något sådant här kul som lättar upp och gör din outfit lite kul! Mer info och köp här (länk till Åhléns). 

LÄS ÄVEN Chefredaktör Jonna Bergh: ”7 stilsäkra kap i en outfit (ett av dem har jag redan köpt)!”