Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Jonna Bergh har valt fem köp som förtjänar det.Jonna Bergh har valt fem köp som förtjänar det.Jonna Bergh har valt fem köp som förtjänar det.
Jonna Bergh har valt fem köp som förtjänar det.

Chefredaktör Jonna Bergh: ”Jag låtsas möta hösten i Paris”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Jag går in i känslan av att möta hösten i Paris, och matchar en romantiskt luddig kjol med cool, svart denim för att skapa en kontrasterande effekt. Därefter kryddar jag med otroliga detaljer.

Örhängen från Edblad

Örhängen från EdbladÖrhängen från EdbladÖrhängen från Edblad
Örhängen från Edblad

Jag tycker om hur man satt ihop en baguette, en kvadrat och en droppe – det skapar en vacker form som ger de här örhängena personlighet. Diskreta – men de tar ändå för sig i det lilla. Mer info – köp här (länk till Edblad). 

Svart denimskjorta från Arket

Svart denimskjorta från Arket.Svart denimskjorta från Arket.Svart denimskjorta från Arket.
Svart denimskjorta från Arket.

Oj, vad jag tycker om den här! Denim är alltid det finaste som finns, och jag älskar speciellt svart denim. Tycker om hur man skapat en känsla av en dressad jacka i detta material. Det tar upp elegansen och det bryter fint mot det grova tyget. Mer info – köp här (länk till Arket). 

Brosch från Chanel

Brosch från Chanel.Brosch från Chanel.Brosch från Chanel.
Brosch från Chanel.

Jag har plötsligt blivit så intresserad av broschar. Jag antar att det är för att det är ett lätt sätt att göra basplagg lite mer se-på-mig! Den här broschen kan ju flytta runt på alla mina tröjor, jackor och kavajer och ge dem en lyxigare känsla. Mer info – köp här (länk till Chanel). 

Luddig elegant pennkjol från Filippa K

Luddig pennkjol från Filippa K.Luddig pennkjol från Filippa K.Luddig pennkjol från Filippa K.
Luddig pennkjol från Filippa K.

Kan man tänka sig något härligare att omslutas i än den här kjolen i alpacaull i vinter som dessutom ger en så hög elegans? Form och funktion när det är som bäst. Mer info – köp här (länk till Filippa K). 

Trendig platåsko från H&M

Trendig platåsko från H&M.Trendig platåsko från H&M.Trendig platåsko från H&M.
Trendig platåsko från H&M.

Milslånga ben, ja tack. De här skorna fixar det åt mig och ger mig den där uppklädda känslan som jag tycker är kul – även på jobbet. Inte svåra att gå i trots höjden och det gör dem till en användbar sko. När det är lite kallare som nu så bär jag dem med en strumpa i. Mer info – köp här (länk till H&M). 

LÄS MER Chefredaktör Jonna Bergh: ”Sexig armylook med glittrande detaljer”

LÄS MER Skönhetsredaktören tipsar om spännande höstnyheter (och sina favoriter)