Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktör Jonna Bergh: ”Jag har hittat säsongens bästa jeansshorts!”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut köp som har alla rätt.

Äntligen hittade jag dem – säsongens bästa jeansshorts! Med en blå skjorta, linnekavaj och svarta accessoarer med det lilla extra så blir looken så där perfekt citychic.

Örhängen från Edblad

Jag är alltid ute efter örhängen som lyfter en look. De här har en kul form som jag inte har sett på så många ställen tidigare. Bra storlek också för att lyfta ett basplagg till nya modehöjder! Finns även i guldfärg. Bra pris! Mer info – köp här (länk till Edblad). 

Linnekavaj från Arket

Har du – liksom jag – gått ”all in” på linne? En linnekavaj av det här slaget är ett köp som alltid kommer att sitta som en smäck i garderoben och rädda många, många stildagar framöver. Och linne är ju helt otroligt fint till jeans dessutom. Mer info – köp här (länk till Arket)

Miniväska från Cos

Vilket budgetkap! Quiltade väskor är fortfarande stort (kommer det någonsin att inte vara det?) och den här miniväskan är ju smått perfekt. Och älskar inte minst priset! Mer info – köp här (länk till Cos)

Krispig blå skjorta från Kappahl

Det här är sommarens viktigaste plagg enligt mig – till och med viktigare än den vita skjortan. Jag kan i princip inte åka på semester utan att en krispig blå skjorta ligger i resväskan. Dessutom det perfekta kontorsplagget. Känner mig alltid så parisienne i blå skjorta, jeans – eller jeansshorts – och en snygg sko! Kanske en röd läpp också. Mer info – köp här (länk till Kappahl).

Jeansshorts från H&M

Okej, här är de: Säsongens mest perfekta jeansshorts! Längden, modellen och sättet olika tvättar sammanfogats till en helhet – alla rätt. Och då har vi inte ens kommit till priset … Perfektion i alla led! Mer info - köp här (länk till H&M)

Trendiga skor från H&M

En sko som är helt rätt till den här looken har en liten klack och det lilla extra. Den här skon är väl den enda klackskon du behöver i sommar? Funkar till alla dina kläder, alla tillfällen och har en bra klack som klarar det mesta och inte är för hög. Dröm! Mer info - köp här (länk till H&M)

LÄS ÄVEN Chefredaktörens budgetkap: Linnekostymen!