Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktör Jonna Bergh listar veckans toppköp för avslappnad elegans.Chefredaktör Jonna Bergh listar veckans toppköp för avslappnad elegans.Chefredaktör Jonna Bergh listar veckans toppköp för avslappnad elegans.
Chefredaktör Jonna Bergh listar veckans toppköp för avslappnad elegans.

Chefredaktör Jonna Berghs 5 toppköp för avslappnad elegans

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Bekvämlighet utan att kompromissa med elegans är ledordet. Mjukt, ledigt men alltid chict! – Jonna Bergh, chefredaktör

1. Platt stilren stövel från Arket

Elegantare stövel får man leta efter! Jag fullkomligen älskar silhuetten på den här stöveln, tala om en evig och sofistikerad design. Vilken fullträff!

Stövel av läder från Arket. Mer info och köp här (länk till Arket)

Stövel från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till stöveln.Stövel från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till stöveln.Stövel från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till stöveln.
Stövel från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till stöveln.

2. Tröja med spännande skärning från H&M

Stickat blir ju allt mer relevant för varje dag som går, och nu kan jag nog inte köpa fler tröjor med rund hals. Jag bokstavligen smälte när jag såg den här fina tröjan med den tjusiga vågformade ringningen, så fin! Och vacker puffig ärm också. Veckans odiskutabla kap. Finns i ytterligare färger. 

Ribbstickad tröja i mjuk kvalitet med inslag av ull från H&M. Mer info och köp här (länk till H&M). 

Stickad tröja från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till tröjan.Stickad tröja från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till tröjan.Stickad tröja från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till tröjan.
Stickad tröja från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till tröjan.

3. Otroliga byxor från Stylein

Jag köper mest svarta byxor, men har under året blivit galen i allt som går i beige och brunt. Jag tycker verkligen att de här byxorna från Stylein skulle göra sig bra i min garderob (och så snygga nedstoppade i de platta stövlarna, gulp!) – och säkert i din också. 

Byxor av PU-läder från Stylein. Mer info och köp här (länk till Wakakuu). 

Byxor från Stylein. Klicka och kom direkt till byxorna.Byxor från Stylein. Klicka och kom direkt till byxorna.Byxor från Stylein. Klicka och kom direkt till byxorna.
Byxor från Stylein. Klicka och kom direkt till byxorna.

4. Ursnygg skaljacka från Ben Gorham x Peak Performance

Peak Performance är superduktiga och samarbetet med Ben Gorham tycker jag är en hit. Jag fastnade speciellt för den här fina skaljackan med de schysta snördetaljerna. Den här skulle jag vilja bära såväl i stan som på fjället. 

Skaljacka av Gore Tex från Ben Gorham x Peak Performance. Mer info och köp här (länk till Peak Performance). 

Skaljacka från Ben Gorham x Peak Performance. Klicka på bilden och kom direkt till jackan.Skaljacka från Ben Gorham x Peak Performance. Klicka på bilden och kom direkt till jackan.Skaljacka från Ben Gorham x Peak Performance. Klicka på bilden och kom direkt till jackan.
Skaljacka från Ben Gorham x Peak Performance. Klicka på bilden och kom direkt till jackan.

5. Stilsäkert budgetkap från Weekday

Jag vet inte hur många gånger jag surfat in och kikat på den här väskan nu. Nu måste jag snart slå till. Tycker om den påsiga känslan och hur handtaget går ihop med väskan. Och älskar priset!

Väska av PU-läder från Weekday. Mer info och köp här (länk till Weekday). 

Väska från Weekday. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Väska från Weekday. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Väska från Weekday. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.
Väska från Weekday. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.

LÄS ÄVEN: Nyfiken på förra veckans fem bästa köp (de finns säkert fortfarande att köpa) – se här!