Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktör Jonna Bergh: ”5 shoppingtips till en trendigt elegant look”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

I modern kavajklänning, kappa och stilrena örhängen har jag en look som verkligen andas elegans. Jag ger min look mer attityd, men håller den ändå klassisk, genom att slänga in ett par höga cowboyboots i mixen. –Jonna Bergh, chefredaktör


Elegant kappa från Cos

Den här typen av kappa hänger i många modeintresserade kvinnors garderober – men inte så många bär den i vitt, och jag är personligen överförtjust i just vitt. Denna kappa från Cos ger en elegans såväl över dina blåjeans som över något mycket elegantare. Köp den i generös storlek så du får plats med en snygg lager-på-lager-loook. 

Kappa av ullmix från Cos. Mer info och köp här (länk till Cos)

Kappa från Cos. Klicka på bilden och kom direkt till kappan.Kappa från Cos. Klicka på bilden och kom direkt till kappan.Kappa från Cos. Klicka på bilden och kom direkt till kappan.
Kappa från Cos. Klicka på bilden och kom direkt till kappan.

Kavajklänning från Arket

Jag har länge, länge, LÄNGE, letat efter en snygg kavajklänning – och här verkar jag ha hittat den. Den här från Arket är en magisk kombination av två plagg som ger just den där franska looken som är så sexig men samtidigt elegant. Funkar såväl med sneakers eller dina nyköpta grova boots som med pumps och allt däremellan – ett kanonköp!

Kavajklänning av linne/viskos från Arket. Mer info och köp här (länk till Arket). 

Kavajklänning från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till klänningen.Kavajklänning från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till klänningen.Kavajklänning från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till klänningen.
Kavajklänning från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till klänningen.

Armband från Edblad

Armbandet med nyckel och ett litet lås är ju en klassisk tjusigt motiv som ändå osar lite hetta och är dekorativt. Gillar!

Armband av nickelsäkert rostfritt stål från Edblad. Mer info och köp här (länk till Edblad.

Armband från Edblad. Klicka på bilden och kom direkt till armbandet.Armband från Edblad. Klicka på bilden och kom direkt till armbandet.Armband från Edblad. Klicka på bilden och kom direkt till armbandet.
Armband från Edblad. Klicka på bilden och kom direkt till armbandet.

Höga cowboystövlar från Isabel Marant

Jag är personligen helt såld på både cowboystövlar och stövlar med vida skaft (både till kjol och till byxor som jag stoppar in i princip alltid för tillfället) – och dessa ljuvliga kombinerar båda dessa saker. Kan det bli bättre. Dessa till kavajklänningen ger en look som tilltalar mig enormt!

Stövel av mocka från Isabel Marant. Mer info och köp här (länk till Wakakuu).

Stövel från Isabel Marant. Klicka på bilden och kom direkt till stöveln.Stövel från Isabel Marant. Klicka på bilden och kom direkt till stöveln.Stövel från Isabel Marant. Klicka på bilden och kom direkt till stöveln.
Stövel från Isabel Marant. Klicka på bilden och kom direkt till stöveln.

Örhängen från Sophie by Sophie

Den här typen av örhänge, som dessa från Sophie by Sophie, tycker jag är otroligt användbara – de funkar verkligen till allt, de är så lättmatchade. Samtidigt som de känns moderna och trendiga så ger de också den här lite uppstramade elegansen som jag nästan alltid tycker adderar något till en look. Ett av mitt smyckesskrin mer självklara innehåll!

Silverfärgade örhängen av guldplätrad mässing. Mer info och köp här (länk till Wakakuu)

Örhängen från Sophie by Sophie. Klicka på bilden och kom direkt till örhängena.Örhängen från Sophie by Sophie. Klicka på bilden och kom direkt till örhängena.Örhängen från Sophie by Sophie. Klicka på bilden och kom direkt till örhängena.
Örhängen från Sophie by Sophie. Klicka på bilden och kom direkt till örhängena.

LÄS ÄVEN Jonna Bergh listar fem stövlar med vida skaft som ger dig rätt look – och som byxorna får plats inuti