Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktör Jonna Berghs toppköp för en dag i city!

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Klassiskt citychict i en look som jag tror att en modern Jackie Kennedy skulle ha gillat. – Jonna Bergh, chefredaktör

 

Stilig peacoat från Nanushka

Är du en person som klarar att ha vitt på dig utan att smutsa ner dig direkt så finns det ju inget snyggare. Jag kan stirra i evigheter på bilder på Jackie Kennedy i sina vita peacoats och polotröjor. Den här ser väldigt elegant ut och tappar aldrig stilen. 

Peacoat av ull/viskos från Nanushka. Mer info och köp här (länk till Wakakuu). 

Peacoat från Nanushka. Klicka på bilden och kom direkt till jackan.Peacoat från Nanushka. Klicka på bilden och kom direkt till jackan.Peacoat från Nanushka. Klicka på bilden och kom direkt till jackan.
Peacoat från Nanushka. Klicka på bilden och kom direkt till jackan.

 

Lyxig skjorta från Acne Studios

Acne Studios nya signtursilhuett – den med ballongärmar och tight kring midjan – har tagit mig med storm. Jag har en kavaj med den här silhuetten som jag använder flitigt, och skulle gärna addera den här otroliga skjortan till min garderob. Oavsett vad du bär den till så får du en skarp stil. 

Skjorta från Acne Studios av bomull/lycocell/polyester. Mer info och köp här (länk till Acne Studios). 

Skjorta från Acne Studios. Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.Skjorta från Acne Studios. Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.Skjorta från Acne Studios. Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.
Skjorta från Acne Studios. Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.

Trendig armbandslänk från Sophie by Sophie

Det här är den typen av accessoar som kan ”göra” en outfit. Maffigt men stilrent på samma gång och jag tycker verkligen, verkligen om det här armbandet. Skulle jag bära det här skulle jag i övrigt vara sparsam med andra accessoarer. 

Guldfärgat armband av rhodiumpläterat silver från Sophie by Sophie. Mer info och köp här (länk till Wakakuu). 

Armband från Sophie by Sophie. Klicka på bilden och kom direkt till amrbandet.Armband från Sophie by Sophie. Klicka på bilden och kom direkt till amrbandet.Armband från Sophie by Sophie. Klicka på bilden och kom direkt till amrbandet.
Armband från Sophie by Sophie. Klicka på bilden och kom direkt till amrbandet.

En helt ny jeanssilhuett från Totême

Jag beundrar verkligen Elin Klings ständiga sökande efter perfekta jeans. Nu har hennes märke Totême skapat en ny jeanssilhuett som baseras på en av märkets signaturmodeller – och jag måste säga att det ser väldigt fint ut! En elegant take på jeans, gillar!

Jeans av bomull från Totême. Mer info och köp här (länk till Totême). 

Jeans från Totême. Klicka på bilden och kom direkt till jeansen.Jeans från Totême. Klicka på bilden och kom direkt till jeansen.Jeans från Totême. Klicka på bilden och kom direkt till jeansen.
Jeans från Totême. Klicka på bilden och kom direkt till jeansen.

 

Ursnygga loafers från Atp Atelier

Det finns ingenting jag inte gillar med dessa skor! Dels så är jag just nu besatt av loafers (inväntar Chanels nya för våren), dels tycker jag modellen är perfekt och sen älskar jag när sömmarna kontrasterar – det blir liksom ”något mer”. Alla rätt!

Loafers av läder från Atp Atelier. Mer info och köp här (länk till Wakakuu).  

Loafers från Atp Atelier. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Loafers från Atp Atelier. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Loafers från Atp Atelier. Klicka på bilden och kom direkt till skon.
Loafers från Atp Atelier. Klicka på bilden och kom direkt till skon.

LÄS ÄVEN Nyfiken på förra veckans fem bästa köp (de finns säkert kvar att köpa) – se här!