Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktör Jonna Bergh: ”Jag fyller år – basmode från svenska designer står på önskelistan”

Första helgen i november fyller Damernas Världs chefredaktör år! Ta del av hennes önskelista från svenska designer – som innehåller en hel del skor. 

1. Långklänning från Tiger of Sweden

Den här sammetsklänningen vill jag fira både min födelsedag och nyår i! Jag parar den med ett par klackar i färg. Mer info och köp här (länk till Tiger of Sweden).

2. Mockasinsko från Totême

De här har jag sneglat på ett tag. Stiliga och bekväma och lite Kate Moss, men på ett vuxet sätt. Mer info och köp här (länk till Totême).

3. Kashmirtröja från Stylein

I år vill jag utöka mitt lager av kashmirtröjor och den här har allt: Halvpolokragen som är stor och bekväm, vidden och färgen. Mer info och köp här (länk till Stylein).

4. Marinblå signaturkappa från Totême

Totêmes signaturkappa står alltid på min önskelista – en marinblå eller brun, tack! Mer info och köp här (länk till Wakakuu).

5. Silvertopp från Rodebjer

En silvertopp förenklar mitt liv: Den här under vad som helst och jag är redo för party. Men låter den även sticka fram dagtid, gärna till stickat. Mer info och köp här (länk till Rodebjer).

6.  Tröja från Acne Studios

Jag är tokig i färgen grön, liksom resten av världen. Den här tröjan har allt – skön passform med oborstade kanter samt mönster som verkligen gör en outfit. Ja, och så rätt färg också.  Mer info och köp här (länk till Acne Studios).

7. Keps i fuskskinn från Stand Studio

Har blivit en kepskvinna! Älskar att bära keps till rock, och jag behöver en något mer lyxig variant än min vanliga sportigt svarta i tyg. Mer info och köp här (länk till Wakakuu).

8. Stövel från Tiger of Sweden

Som jag letat efter snygga gummistövlar som jag även kan bära i stan. Och tata! Här är de! Lika snygga i skogen som i stadsdjungeln. Mer info och köp här (länk till Tiger of Sweden).

9. Lurvig klänning med fransar från H&M

Den här klänningen är både trendig och mysigt och kan användas på många sätt – som den är, under kavaj eller tröja, eller över byxor, gärna jeans. Mer info och köp här (länk till H&M).

10. Friendly fur-tofflor från House of Dagmar

Sen jag såg dem första gången har jag tänkt att dessa ska bli mina. Bonus för att de är skapade av Dagmars snälla päls, och snacka om att jag komma att använda de här till allt jag äger och har i min garderob.  Mer info och köp här (länk till House of Dagmar).

LÄS MER: Skippa den ”fula” jultröjan – gör plats för en snygg i stället!

LÄS MER: Här hittar du alltid bästa köpen inom stil och skönhet

LÄS MER: Silver, lila och svart – vinterns trendiga partyklänningar speglar natthimlens färger