Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”5 köp till en trendig slipover-look”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Även jag har fallit för slipovern, och jag matchar med mönstrade byxor och perfekta accessoarer. Och ett leende!

Trendig svart slipover från H&M

Svart slipover från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till slipovern.Svart slipover från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till slipovern.Svart slipover från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till slipovern.
Svart slipover från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till slipovern.

Slipovern har seglat upp som ett riktigt trendplagg. Det är ett plagg som är möjligt att bära på många sätt – antingen ensamt som här, eller med något kul under. Vad du väljer under påverkar hela looken, så den är lätt att variera. Den här är fin, rundhalsad och ribbad, med ett något längre bakstycke. Mer info – köp här (länk till H&M). 

LÄS ÄVEN Håll modefanan högt med en slipover – 9 eleganta köp (och så stylar du dem!)

Ursnygga mönstrade byxor från Cos

Mönstrade byxor från Cos. Klicka på bilden och kom direkt till byxan.Mönstrade byxor från Cos. Klicka på bilden och kom direkt till byxan.Mönstrade byxor från Cos. Klicka på bilden och kom direkt till byxan.
Mönstrade byxor från Cos. Klicka på bilden och kom direkt till byxan.

Så fint när en klassisk design kombineras med ett eklektiskt mönster! Jag älskar allt med dessa byxor – deras raka, lediga passform (så skönt!), mönstret och färgkombinationen. Med de här byxorna känner man sig alltid välklädd. Love! Mer info – köp här (länk till Cos).

Grön drömväska från Bottega Veneta

Väska från Bottega Veneta. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Väska från Bottega Veneta. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Väska från Bottega Veneta. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.
Väska från Bottega Veneta. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.

Behöver jag ens motivera varför jag älskar den här väskan? Jag är väl knappast ensam om att ha en väska från Bottega Veneta högt upp på önskelistan? Nä, jag tänkte väl det. Mer info – köp här (länk till Image Group). 

Perfekt trenchcoat från Totême

Tricket med en trench är att hitta en med rätt fit. Hur passformen ska vara är förstås helt upp till var och en, men om jag får välja så ska den vara på det här sättet - lite oversize-känsla, vida ärmar och med snyggt bakparti. Den här är perfekt. Mer info – köp här (länk till Wakakuu). 

Dad-sandaler från Arket

Dad-sandaler från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till sandalerna.Dad-sandaler från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till sandalerna.Dad-sandaler från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till sandalerna.
Dad-sandaler från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till sandalerna.

För tidigt att köpa sandaler nu? Absolut inte. Ser jag något jag gillar klipper jag till direkt, de bästa grejerna tenderar att ta slut. Plus: Härliga och mysiga att bära på hemmakontoret. Mer info – köp här. 

LÄS ÄVEN Chefredaktörens budgetkap: ”Bekväm och snygg i pastell – inget kostar mer än 450 kr!”