Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chefredaktören: ”5 köp till en vårfräsch cardigan-look”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Jag börjar smyga i gång våren nu och sätter färg närmast ansiktet, det gör så stor skillnad för hur pigg jag känner mig. En bekväm byxlook som är både klassisk och stilren – och som alltid med de bästa accessoarerna.

Stilrena, men effektfulla, örhängen från Edblad

Klicka på bilden och kom direkt till örhängena.Klicka på bilden och kom direkt till örhängena.Klicka på bilden och kom direkt till örhängena.
Klicka på bilden och kom direkt till örhängena.

Oj, vilka tjusiga örhängen. I mina ögon har de här örhängena med odlad sötvattenspärla allt. De är stilrena, men det finns inte en människa som träffar dig som inte kommer att beundra dem. De är både strama och organiska. Fullträff! Mer info - köp här (länk till Edblad).  

Perfekt cardigan i härlig färg från Cos

Klicka på bilden och kom direkt till koftan.Klicka på bilden och kom direkt till koftan.Klicka på bilden och kom direkt till koftan.
Klicka på bilden och kom direkt till koftan.

Det finns cardigans och så finns det cardigans. Antingen är de sådär härligt slappa  – eller är de som den här (inte lika vanligt): En cardigan med fantastisk färg och struktur som gör att den verklien ger en dressad känsla – trots att det är världens mest bekväma plagg. Och färgen livar upp vilken outfit som helst, otroligt fin. Mer info - köp här (länk till Cos). 

Resten-av-livet-väska av hög kvalitet från Vagabond

Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Klicka på bilden och kom direkt till väskan.
Klicka på bilden och kom direkt till väskan.

Axelremsväska i skinn med avknäppbar, reglerbar rem så väskan kan även användas som clutch (sådant älskar jag, perfekt att den även kan bli festväska!). Magnetlås under locket och foder i ekologisk bomull dessutom! Det här är en klassisk väska som när du väl köpt den kommer vara dig trogen modesäsong ut och modesäsong in. Alltid lika snygg och klassisk. Mer info - köp här (länk till Ellos). 

Supereleganta byxor med hög midja från Arket

Klicka på bilden och kom direkt till byxan.Klicka på bilden och kom direkt till byxan.Klicka på bilden och kom direkt till byxan.
Klicka på bilden och kom direkt till byxan.

Till en kofta med så fin struktur som den ovan så bär jag byxor med perfekta ben och, viktigt, hög midja. Så snyggt att till och med ha koftan lite instoppad fram kanske? Grått blir toppenfint till den rödaktiga färgen, lite roligare och ger mer djup än svart. Plus: Dessa byxor är ju snygga till precis allt (tänk bara med en helt vanlig vit t-shirt)! Mer info – köp här (länk till Arket). 

Trendiga stövlar i crocopräglat skinn med vida skaft från & Other Stories

Klicka på bilden och kom direkt till stöveln.Klicka på bilden och kom direkt till stöveln.Klicka på bilden och kom direkt till stöveln.
Klicka på bilden och kom direkt till stöveln.

Det är ju ingen hemlighet direkt att jag älskar stövlar med vida skaft – det har jag tipsat många gånger om här på Damernasvarld.se. Men det är ju en superbra stövel, då de flesta ben får plats och kanske även en byxa? För att göra den här looken än mer intressant så stoppar jag de förhållandevis vida byxbenen i stövlarna för en supertrendig look. Mer info – köp här (länk till & Other Stories). 

LÄS ÄVEN Chefredaktören: ”5 köp till en trendig slipover-look”