Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktör Jonna Bergh: ”5 köp till höstens bekväma klänningslook”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Att välja intressanta material är ett bra sätt att göra en klassisk design mer intressant – här blandar jag luddigt med glansigt skinn och även blått och svart, en av mina favoritfärgkombinationer.

Balaclava från & Other Stories

Balaklavan är vinterns ohotat mest trendiga huvudbonad – och jisses vad skön den kalla säsongen kommer att bli med den här runt huvudet! För en gång skull räds jag inte iskall blåst. Mer info – köp här (länk till & Other Stories).  

Luddig rock från Cos

En luddig rock ger alltid direkt en hög modekänsla och jag älskar verkligen både snittet och färgen. Mörkt blått ger ofta en lyxigare och mer nyanserad känsla än vad svart gör. En riktigt hit! Mer info – köp här (länk till Cos). 

Väska i skinn från Little Liffner

Jag erkänner – jag älskar Little Liffners Tulip-väskor! Inte minst den här utan handtag tycker jag är urhet. Mer info - köp här (länk till Åhléns). 

Klänning i skinn från H&M

Jag hoppade högt när jag såg den här – jag älskar den verkligen och den ser så lyxig ut, trots det humana priset. Gillar vidden – det gör den lätt att bära och längden är perfekt med ett par grova boots. Mer info – köp här (länk till H&M).  

Kängor från Moncler

Även här väljer jag att bryta av från en svart stil och väljer i stället en klassisk färgställning som ändå ger något mer till min outfit. Tycker de här är helt underbara. Mer info – köp här (länk till Wakakuu). 

LÄS ÄVEN Snygga slipovers (och så stylar du stickade västar!)

LÄS ÄVEN Moderedaktörens 6 stylingknep som uppdaterar din vinterlook

LÄS ÄVEN Lyxmärket Gucci 100 år: Sex, mord, glamour och mode