Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chefredaktören: ”6 köp till en uppdaterad jeans-och-skjorta-med-slipover-look”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

En slipover över skjortan och jeans i ”barrel”-modell: Där har du en bra jeans-och-skjorta-look just nu

Tendigt löst sittande slipover från H&M

Japp, här är den – det skönaste och trendigaste plagget du kan hitta: En löst sittande slipover, och denna i en fin beige färg och till ett superpris. Mer info – köp här (länk till H&M). 

Skjorta med fin ärmdetalj från Ellos

Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.

En lös, härlig skjorta är fin att bära under en slipover, och den här från Ellos (dessutom på rea!) har bra ”häng” och fina kortare ärmar med bred matchett – perfekt om du som jag älskar uppkavlade ärmar. Här är ju jobbet redan gjort! Mer info – köp här (länk till Ellos).  

Designklassiker från Georg Jensen

Klicka på bilden och kom direkt till armbandet.

Vad kan jag säga mer än detta: Jag älskar det här armbandet skapad av svenska Vivianna Torun Bülow-Hübe. Så vackert, evigt och fiffigt att låset är dekorationen. En sann designklassiker som borde alla någon gång gav sig på att bära. Snyggt till precis allt. Mer info – köp här (länk till Åhléns). 

Den nya trendiga jeansmodellen från Arket

Klicka på bilden och kom direkt till jeansen.

Den senaste jeansmodellen jag blivit sugen på är denna modell, ”Barrel”, med hög midja och vida ben som går lite lite in precis vid foten. Resultatet blir en volymiös silhuett som får mer form än de jeans som saknar intaget vid foten. Snyggt! Mer info - köp här (länk till Arket)

Stilfull och spännande shopper från Stockholm lm

Ljuvligt stilfull väska i läderimitation med långt handtag så den ka bäras över axeln. Fullkomligt älskar formen på den här, så snygg och speciell – och samtidigt klassisk. Den här kommer jag aldrig tröttna på. Finns även i beige. Mer info - köp här (länk till MQ Marquet).  

Klicka på bilden och kom drekt till väskan.

Bekväm och elegant sko med vacker klack från Cos

En så elegant sko – tänk vad mycket klacken kan göra för ett helhetsintryck. Verkligen vacker klack och skon är stadig, bekväm och trendig. Som en toffla, men som ger benen en extra skjuts. Alla rätt! Mer info – köp här (länk till Cos). 

Klicka på bilden och kom direkt till skon.

LÄS ÄVEN Chefredaktören: ”5 köp till en vårfräsch cardigan-look”