Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Bli en 80-talsdröm i 5 köp”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Jag, liksom hela världen, är så sugen på knalligt rosa. Jag matchar med accessoarer som ger en färgkombination som för tankarna till 80-talet. Och jag laddar på med en superkul och tjusig klocka. I färg så klart!

Starkt rosa linneset med skjorta och shorts från Cos

Linne är ju sommarens material framför alla andra – och hot pink är färgen framför alla andra denna vår och höst. Kronprinsessan Victoria tillhör fansen! Jag älskar shorts, föredrar det framför kjol, och den här avslappnat eleganta shortslooken med tillhörande skjorta med kort ärm i något oversizemodell får alla rätt hos mig. Mer info om skjortan - köp här (länk till Cos). Mer info om shortsen – köp här (länk till Cos). 

Grön modeklocka från Swarowski. 

Klockor har seglat upp som ett nytt stort intresse hos mig, och jag har just nu lite dille på färgade klockor – helt i linje med rådande trender. Den här följ jag pladask för, är den inte som en liten skatt? Jo! Mer info – köp här (länk till Åhléns). 

Härligt 80-talsinspirerad väska från Carin Wester

Jag växte upp på 80-talet och det finaste man visste då var starka färger tillsammans. Och vet du vad? Jag älskar det i dag också. Rosa, grönt och blått ihop är kul, snyggt och gör mig på jäkla gott humör. Mer info – köp här (länk till Åhléns). 

Blå perfekta sandaletter från & Other Stories

Jag bara älskar designen på dessa perfekta sandaletter med den lätt svängda klacken som också har helt rätt höjd. Och färgen! Så fina. Klickar hem direkt. Mer info - köp här (länk till & Other Stories). 

LÄS MER Modechefen: ”Så bär jag den stilsäkra kaftanen”

LÄS MER Chefredaktören: ”Vitt och vackert med skinnjacka i 5 köp”