Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chefredaktörens budgetkap: ”Bekväm och snygg i pastell – inget kostar mer än 450 kr!”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem budgetköp som har alla rätt.

Jag klär mig bekvämt just nu, men känner mig mer stilfull om jag bryter av mjuka plagg med ett blankt material och kul örhängen.

Rosa skjorta av skinnimitation från Mango

Rosa skjorta från Mango. Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.Rosa skjorta från Mango. Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.Rosa skjorta från Mango. Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.
Rosa skjorta från Mango. Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.

Det finns något med ljust rosa och glans som tilltar mig – och många andra. Den här skjortan i rak modell är ju väldigt stilfull och lätt att använda vid alla tillfällen, till och med till fest när det är tillåtet. Ett kap! Mer info och köp här (länk till Mango).  

Maffiga örhängen från Glitter

Örhängen från Glitter. Klicka på bilden och kom direkt till örhängena.Örhängen från Glitter. Klicka på bilden och kom direkt till örhängena.Örhängen från Glitter. Klicka på bilden och kom direkt till örhängena.
Örhängen från Glitter. Klicka på bilden och kom direkt till örhängena.

Världens enklaste sätt att piffa upp sig hemma? Ett par riktigt maffiga örhängen till vilken joggingoverall som helst gör direkt skillnad! Jag tycker de här med glittrande stenar är maffiga, coola och snygga! Dags för AW vid köksbänken! Mer info och köp här (länk till Glitter). 

Ljusblå bralette av merinoull från Cos

Ljusblå bralette av merinoull. Klicka på bilden och kom direkt till behån.Ljusblå bralette av merinoull. Klicka på bilden och kom direkt till behån.Ljusblå bralette av merinoull. Klicka på bilden och kom direkt till behån.
Ljusblå bralette av merinoull. Klicka på bilden och kom direkt till behån.

Oerhört stilfull bralette med väldigt vacker ringning som kan få skymta fram under en skjorta – men den kan också bäras över till exempel en t-shirt. I vår är den synliga behån en megatrend, så jag börjar redan nu. Mer info och köp här (länk till Cos). 

Ljusblå stickad kjol från Monki

Stickad ljusblå skjol från Monki. Klicka på bilden och kom direkt till kjolen.Stickad ljusblå skjol från Monki. Klicka på bilden och kom direkt till kjolen.Stickad ljusblå skjol från Monki. Klicka på bilden och kom direkt till kjolen.
Stickad ljusblå skjol från Monki. Klicka på bilden och kom direkt till kjolen.

En ribbad stickad kjol med hög midja som den här är tillsammans med mjuka stickade byxor det bästa hemmaplagget just nu. Många känner sig ju något mer eleganta i kjol, jag är en av dem, och det kan behövas när man som jag hemmajobbar. Genom att byta ut byxorna mot kjol ibland får jag lite fredagskänsla. Mer info och köp här (länk till Monki). 

Luddiga tofflor från H&M

Luddiga tofflor från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till tofflorna.Luddiga tofflor från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till tofflorna.Luddiga tofflor från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till tofflorna.
Luddiga tofflor från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till tofflorna.

Är det någon mer än jag vars intresse för inneskor och tofflor ökat markant den här hösten och vintern? Ett par luddiga beiga tofflor som dessa är inte bara mysigt som tusan hemmavid – de kommer också att ge dig en snygg och trendig look när det blir varmare och du tar de här till dina jeans (till exempel) och går ut på stan. Mer info och köp här (länk till H&M). 

LÄS ÄVEN: Chefredaktören: ”5 loungewear-set jag vill ha NU”