Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Självklart blir det en 'Black Friday’ – med strass!”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Det klart det blir en svartklädd fredag just denna kväll. En het slipklänning, sexiga skor som blir lite coolare med en större kavaj – så där, redo för en svart kväll på stan!

Slipklänning från Cos

Tungt fint satin ger den här slipklänning en lyxig känsla, och utan spagetti-band är den mycket mer smickrande och lättburen. Jag bär den både som den här och över en vid byxa för en snygg, avslappnat elegant look. Går även att stoppa in i byxorna om de inte sitter väldigt tight och blir då ett superfint linne under en kavaj. Och den blir ju perfekt hemma på den dejtnight också …  Drömplagg! Mer info – köp här (länk till Cos).  

Oversize kavaj från Arket

En oversizad kavaj bär jag till allt – inte minst till klänning då jag tycker looken blir lite coolare. Den här kavajmoellen är helt perfekt till en slipklänning – en smalare kavaj tycker jag inte bryter av tillräckligt mot klänningen. Nej, det här är mycket snyggare! Och det här plagget är så användbart, den går ju faktiskt att använda till – ja, just det – allt. Mer info – köp här (länk till Arket).  

Örhängen från Sif Jacobs

En festlook kräver örhängen, men med så mycket bling även på andra ställen i looken nöjer jag mig med subtila blingörhängen från Sif Jacobs, en mästare på just den här typen av smycken. Mer info – köp här (länk till Åhléns). 

Festpumps från Amina Muaddi

Finns det något sexigare än pumps i den här modellen – dessutom med både lack och strass. Tveksamt. Detta lyxköp från heta Amina Muaddi sätter pricken över i-et på vad du än kombinerar dem med. Mer info – köp här (länk till Luisaviaroma).  

Strassväska från Mango

Vill du vara moderätt – bär en strassväska! Ja, du läste rätt, den är tillbaka. Strassväskor är hett. Den här godingen livar upp den här vintern. Mer info – köp här (länk till Mango). 

LÄS ÄVEN: Chefredaktören: ”Trendsäkra plagg att investera i under Black Friday”

LÄS ÄVEN Redaktionens val: Det här vill vi fynda på Black Friday-rean

LÄS ÄVEN Chefredaktören: ”Favoritfärger i tidlös look för både vardag och party”