Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Bort med hoodies – nu vill jag klä mig elegant!”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Åh, vad jag är sugen på att klä mig chict igen! Jag blandar delikata material med skinn – det ger en lyxigare vardagslook. Jag är så trött på hoodies och mjukiskläder nu, och vill klä mig i helt andra material och snitt. Den här looken är perfekt.

Chic mörkt blå skinnjacka från Cos

Klicka på bilden och kom direkt till jackan hos Cos.Klicka på bilden och kom direkt till jackan hos Cos.Klicka på bilden och kom direkt till jackan hos Cos.
Klicka på bilden och kom direkt till jackan hos Cos.

Vilken perfektion – jag älskar de rena linjerna och det lyxiga lädret. Den här typen av jacka är den allra mest eleganta av skinnjackor, ger den där ”The Row-känslan” som aldrig går ur tiden. Ett plus att det inte är svart, utan elegant mörkt blått som ger mer djup anser jag. Mer info – köp här (länk till Cos). 

Halsband med trendig pärldetalj från Edblad

Klicka på bilden och kom direkt till halsbandet hos Edblad.Klicka på bilden och kom direkt till halsbandet hos Edblad.Klicka på bilden och kom direkt till halsbandet hos Edblad.
Klicka på bilden och kom direkt till halsbandet hos Edblad.

Pärlor är ju ultrahett just nu, och det jag verkligen älskar med det här halsbandet är hur man mixat den grova, lite coolare kedjan med en delikat pärlrad. Lite som Olivia Newton John och John Travolta i Grease – innan hon bytte stil! Det lite ruffa och det eleganta är så snyggt ihop, och blir ett väldigt intressant smycke och därmed blir även din look mer speciell. Mer info – köp här (länk till Edblad). 

Stilrent linne från H&M

Klicka på bilden och kom direkt till linnet hos H&M.Klicka på bilden och kom direkt till linnet hos H&M.Klicka på bilden och kom direkt till linnet hos H&M.
Klicka på bilden och kom direkt till linnet hos H&M.

Jag är vansinnigt förtjust i den här typen av plagg. Själv bär jag dem nästan alltid under något annat, skinnjackan i det här fallet, men för de som trivs med det så är det ju snyggt som det är. Det jag tycker om är att ett linne, traditionellt gjort i tunt material, har gjorts i ett ribbstickat material och med de snygga och dekorativa spåren i texturen. Det så lyxigt och genomtänkt ut. Mums! Mer info – köp här (länk till H&M). 

Lyxig kjol från Wakakuu Icons

Klicka på bilden och kom direkt till kjolen hos Wakakuu.Klicka på bilden och kom direkt till kjolen hos Wakakuu.Klicka på bilden och kom direkt till kjolen hos Wakakuu.
Klicka på bilden och kom direkt till kjolen hos Wakakuu.

Det var faktiskt vår nya bloggare Sanna Fischer som fick upp mina ögon för den här kjolen. En glansig elegant hade jag inte riktigt tänkt på att jag ville ha – menjag vill ha en! Jag älskar när delikata material kontrasterar mot grövre – både det ribbstickade linnet och skinnjackan. Och glansiga tyger är ju en av vårens trender. Mer info – köp här (länk till Wakakuu). 

Fashionabla lädersandaler med rynkdetalj från Mango

Klicka på bilden och kom direkt till sandalerna hos Mango.Klicka på bilden och kom direkt till sandalerna hos Mango.Klicka på bilden och kom direkt till sandalerna hos Mango.
Klicka på bilden och kom direkt till sandalerna hos Mango.

Rynkdetaljer har jag varit mycket sugen på i väskform den senaste tiden. Nu har jag även börjat snegla på skor som jobbar med samma sak – som de här godingarna. Ett par härliga platta sandaler är alltid elegant och framför allt praktiskt, och då väljer jag gärna några som har en detalj som blir något extra. De här är ett kap. Mer info – köp här (länk till Mango). 

LÄS ÄVEN Är du också trött på myskläder? Här hittar du ytterligare en elegant vårlook signerad chefredaktören