Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktör Jonna Bergh: ”5 köp till bekvämt chic i byxor och tröja”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Jag glider mjukt över i hösten i bekvämt chic outfit där jag blandar bruna och ljusa toner med en kul logotröja som bryter av.

Logotröja från Rodebjer

Rodebjer är alltid en favorit, och den här tröjan älskade jag från första stund. Snygga revärer på ärmarna och allt annat än diskret tryck, snarare dekorativt, som ändå inte skriker. Lyfter det mesta i min garderob i höst. Mer info och köp här (länk till Åhléns)

Perfekta byxor från House of Dagmar

Byxor står definitvit på min shoppinglista inför hösten – ett par svarta och ett par beiga. De här ser helt perfekta ut och införlivas i höststilen där de bärs till … Ja, det mesta faktiskt! Mer info och köp här (länk till Wakakuu)

Chic handväska från Stockh lm Studio/Marquet

Älskar färgen, älskar strukturen och det fina handtaget som jag bär den i när jag inte har den över axeln. En riktigt tjusig pjäs i just den storleken jag söker. Mer info och köp här (länk till MQ Marquet). 

Chunky gummiboots från Chloé. 

Gummistövlar kan vara klassiska och hyfsat billiga – eller nytänkande och lite dyrare. Jag är galen i dessa, de är sådana där skor jag inte kan sluta titta på! Formen, färgen, allt är perfekt! De här skorna sätter sin prägel på min outfit varje dag, och på det bästa tänkbara sätt. Mer info – köp här (länk till Net-a-porter).

Tvåsidig ullcape från Cos

Vilket litet drömplagg ändå – jag använder den gärna över en tunnare jacka, eller till och med inomhus när jag vill mysa till det. Än så länge räcker den helt ensam att hålla mig varm när jag springer ärenden. Och så fint att man kan bära den även med mörka sidan utåt! Sådant är jag svag för. Mer info och köp här (länk till Cos). 

LÄS ÄVEN Hitta ett nytt klipp för hösten 2021! 30 snygga frisyrer för kort, mellan och långt hår