Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Cool elegans i fem köp”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

En look som lyckas kombinera tidlöshet och en klassisk känsla med trend och iögonfallande statementplagg.

Elegant kofta från Cos

Finns det någonting med den här tjusiga bruna koftan att inte älska? Nej, jag tror inte det. Tycker om färgen, den ribbade strukturen, den snygga formen på ärmarna och den lyxiga känslan. Mer info – köp här (länk till Cos). 

Tvåfärgade byxor från H&M

Vilken härlig Chanel-känsla det var på de här byxorna i jeansmodell. Den tvåfärgade designen är både iögonfallande och tidlös på samma gång – en riktigt bra byxa som är enkel, lättmatchad och ändå något alldeles extra. Mer info - köp här (länk till H&M).  

Pärlhalsband av det coolare slaget från Maria Nilsdotter

Jag förstärker Chanel-känslan genom att addera ett pärlhalsband – men jag väljer ett som är lite tuffare än ett vanligt traditionellt. Maria Nilsdotter har flera att botanisera bland, jag fastnade för det här tunna med olika stora pärlor. Så fint! Mer info – köp här (länk till Wakakuu). 

Modern klassisk jacka från Totême

Totême är riktigt vassa på jackor och kappor och den här jackan kom först so en armyjacka men har sedan utvecklats till flera material. Det här är ju en riktig elegant variant där den lätt oversizade silhuetten ihop med de fina fickdetaljerna blir elegant och samtidigt coolt. Mer info – köp här (länk till Totême). 

Platåboots från Zara

Platåbootsen är tillbaka och trots att jag mäter 182 cm i strumplästen så hoppar jag i dessa utan att blinka! Ger attityd till den här looken – faktum är att dessa boots ger attityd till vad du än tar på dig. Och ger benen härlig längd. Mer info – köp här (länk till Zara). 

LÄS ÄVEN Matrix-trenden: Skinnkappan är HET – här är bästa köpen

LÄS ÄVEN Stilexperten Monika Kichau: ”Så bär du den trendiga minikjolen – oavsett ålder”

LÄS ÄVEN Chefredaktören: ”Min härligaste färgkombination i fem köp”