Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Stilren höstlook med 5 starka köp”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Mitt sug efter svart-vita looker är konstant. Med en dramatisk topp och en härlig vit jacka får jag precis looken jag är ute efter.

Smickrande topp från Tiger of Sweden

Vilken otroligt smickrande urringning! Ett sådant där drömplagg som klarar av att kombinera att både vara sexig och elegant. Mer info och köp här (länk till Tiger of Sweden).

Perfekt byxa från Stylein

Som jag har letat efter exakt de här byxorna! Hög midja, raka, lösa ben och dessutom tillräckligt långa för det där perfekta ”hänget”. Nu har jag äntligen hittat dem! Mer info och köp här (länk till Stylein).

Underbar vit jacka från H&M

En vid mysig jacka är ett måste nu och jag tycker vitt är så stiligt. Den här jackan får jag in en hel del under och samtidigt håller den stilen. Mer info och köp här (länk till H&M)

Ankelboots med elegant klack från Cos

Är väldigt svag för klack som går som en rak linje från hälen, så hoppade högt av glädje när jag hittade de här bootsen. Riktigt, riktigt snygga! Mer info och köp här (länk till Cos)

Cool svart skinnväska från Wos

Den här veckade stilen som lädret i den här väskan har – så tjusigt! Den här väskan kombinerar millennietrenden med nutid, tycker den är smått fantastisk faktiskt. Mer info och köp här (länk till Åhléns).

LÄS MER: Chefredaktören: ”10 svarta festliga klänningar att fira i: Nu öppnar Sverige på riktigt igen!”