Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Favoritfärger i tidlös look för både vardag och party”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Mörkt marinblå mohairväst från Cos

Står på min önskelista: Luddig mohairväst, den här hållbart framtagen och jag tycker det är så otroligt elegant med den här typen av struktur under en kavaj eller precis så här. Extremt snygg festlook också. Mer info - köp här (länk till Cos).  

Bruna byxor från Arket

Mörkt blått tillsammans med mörkt brunt är en av mina all time favoritkombinationer i fråga om färg. De här byxorna har den där avslappnade eleganta design som jag älskar. Och färgen är perfekt (och inte bara med marint). Byxorna finns även i en jättefin rosa! Mer info – köp här (länk till Arket). 

Armband från Acne Studios

Om du undrar hur man gör när man kombinerar damigt med punk: Titta hit! Pärlor i kombination med piercingstavar – tänk att det kan bli så här coolt och elegant på samma gång. Mer info – köp här (länk till Acne Studios). 

Rock från Uniqlo

Uniqlo har ett samarbete med den ikoniska designern Jil Sander – den här rocken tillhör mina favoriter (men det finns fler!). Mörkt brun i kashmirblandning med snygg skärpdetalj – yes, please! Mer info – köp här (länk till Uniqlo). 

Sko från H&M

H&M är en bra spelare i fråga om kul partyskor till bra pris. De här har en Amina Muaddi-klack och snygg rak skurning på foten. Bra danshöjd på klacken också och dessutom superelegant. Mer info – köp här (länk till H&M). 

LÄS ÄVEN Chefredaktören: ”Trendsäkra plagg att investera i under Black Friday”

LÄS ÄVEN Skönhetsredaktören: ”Beautyprodukterna du borde fynda på Black Friday”

LÄS ÄVEN Chefredaktör Jonna Bergh: ”Bär festskorna på dagen”