Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Fest på stan – till sent! –  med fem köp”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Jag firar att Sverige öppnar upp i en elegant vit och kamelfärgad bas som jag kryddar upp rejält med färg, form och glitter. Som jag har längtat, vi ses på stan!

Elegant kamelfärgad väst från Cos

Detta är ett riktigt, riktigt bra plagg som jag kan bära som det är, som en väst, den blir fantasiskt fin under en kavaj – eller över en t-shirt eller vit skjorta. Den coola urringningen är riktigt sexig vilket även gör det till ett bra partyplagg. Mer info – köp här (länk till Cos).  

Silverörhängen med det lilla extra från All Blues

Jag fullkomligt avgudar de här örhängena, som samtidigt som de har en klassisk hoop-känsla har det där moderna anslaget som gör dem till något alldeles extra. Snacka om en vardagshjälte – med de här på så lyfts hela din outfit på ett subtilt sätt. Mer info – köp här (länk till Wakakuu). 

Vita drömbyxor från Filippa K

Jag har verkligen fastnat för Filippas K:s byxor – de här är min nya besatthet. Ett par vita, vida byxor med pondus är ett kanonköp som jag kommer att använda mycket i vår. Och vitt och kamel är ju så tjusigt ihop! Mer info – köp här (länk till Filippa K). 

Gröna festliga klackar från Zara

Ett par riktigt gröna pumps har stått på min önskelista i evigheter – nu har jag hittat et par jag gillar! Grönt har seglat upp som en favoritfärg i min bok, och jag tycker alltid att något grönt livar upp en outfit. Mer info – köp här (länk till Zara). 

Lyxig, glittrande drömväska från Jimmy Choo

Ah! Jag kan nästan inte hantera den här väskan – den väcker sådant habegär hos mig att jag nästan svimmar! Jag älskar solnedgångsfärgerna och allt glitter, att bära en sådan här väska till min i övrigt ganska nedtonade garderob skulle ge en sådan otroligt härlig effekt. Nu börjar jag spara! Mer info – köp här (länk till Mytheresa.com).  

LÄS OCKSÅ Chefredaktören: ”Cool elegans i fem köp”

LÄS OCKSÅ Matrix-trenden: Skinnkappan är HET – här är bästa köpen

LÄS OCKSÅ Platåskor är tillbaka! 9 trendsäkra köp för våren 2022