Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Från dag till kväll i ’hot pink’ med smarta accessoarer”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

I den här klänningen glider du sömlöst från eftermiddagsshoppingen in i kvällsdrinken. Med en uppklädd och en avslappnad accessoar har du en fot i båda världar.

XL-solglasögon från Carin Wester

Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Åhléns).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Åhléns).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Åhléns).
Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Åhléns).

XL-solglasögon är ett ”ja” i sommar (denna sommar mer än andra, även om det är en tidlös modell) och dessa från Carin Wester är snarare XXXL – desto bättre! Attityd och elegans på samma gång. Mer info – köp här (länk till Åhléns). 

Rosa snyggt draperad klänning från Cos

Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Cos).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Cos).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Cos).
Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Cos).

Den här klänningen är ett riktigt fynd. Inte nog med att den är i sommarens utan tvekan hetaste färg, cerise (eller hot pink som den kallas internationellt), den har också skön lös passform och, det bästa av allt, en draperad detalj runt halsen. Så otroligt snyggt! Lika snygg på jobbet och på festen so i trädgården och på stan. Superplagg! Mer info – köp här (länk till Cos). 

Glittrande drömväska från Cult Gaia

Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Net-a-porter).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Net-a-porter).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Net-a-porter).
Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Net-a-porter).

Vissa väskor kan man inte sluta tänka på – det här är en sådan. Så otroligt fin – tjusigt häng, den mjukt rosa färgen är underbar, axelremmens knytdetaljer … Allt är perfekt. Glammar upp allt du någonsin tar på dig, med den här blir jeans och t-shirt galaredo! Mer info – köp här (länk till Net-a-porter). 

Guldfärgad ankelkedja från Edblad

Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Edblad).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Edblad).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Edblad).
Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Edblad).

Ankelkedjan är en bortglömd accessoar jag gärna hyllar lite extra, jag tycker den hör sommaren till. Den här har en fin repinspirerad design som jag gillar och blir sexig till brännan. Mer info – köp här (länk till Edblad. 

Perfekta flipflops med klack från Arket

Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Arket).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Arket).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Arket).
Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Arket).

Flipflop-design, låg fin klack och fyrkantig tå – kan en sommarsko ha fler ”alla rätt”? Troligtvis inte. Det fina med den här skon är att den lyckas göra den här outfiten både till en dag och kvälls-look. Ett trick när du bär en maffig klänning är att ta dessa sandaletter till – på ett ögonblick blir du så där avslappnat cool som vi alla vill vara, mitt i elegansen. Mer info – köp här (länk till Arket). 

LÄS ÄVEN Chefredaktören: ”Tidlöst elegant med böljande detaljer i fem köp”

LÄS ÄVEN Chefredaktören: ”Tjusig i svart och off white: 5 köp som tar dig dit”

LÄS ÄVEN Redaktören väljer: 3 löparjackor som maxar min runda