Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören Jonna Bergh: ”Dressad shortslook i 5 köp”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Den här looken är verkligen jag i ett nötskal. Jag älskar att blanda det dressade och det sportiga och hålla mig till basfärger – samt hetta upp hela härligheten med magiska skor.

Brun drömkavaj från Cos

Kavaj från Cos.

Jag lovar – ett bättre köp än en brun snygg kavaj finns nästan inte. Ursnyggt till jeans, ursnygg till svarta byxor, ursnyggt till allt. I höst är brun en uttalad trendfärg, se till att vara först. Mer info – köp här (länk till Cos). 

Solglasögon från Weekday

Solglasögon från Weekday.

Jag gillar den här typen av solglasögon – enkla men stylish och inte dyra. Faktum är att jag äger i princip bara budgetglasögon, i dag finns det i princip ingen anledning att betala tusenlappar när bra design finns för betydligt mindre pengar. Mer info – köp här (länk till Weekday). 

Ribbat linne med sportig skärning från Arket

Linne från Arket.

Jag är ett stort fan av Arkets linnen och har flera stycken. Just den här ser extra snygg ut med det starkt skurna axelpartiet. Men det blir ingen BH under, gillar inte när bh-banden sticker fram synliga under linnet. Mer info – köp här (länk till Arket). 

Svarta stilrena shorts från Filippa K

Shorts från Filippa K.

 

Dessa shorts är otroliga – helt perfekta i mina ögon. Och för mig, som föredrar shorts framför kjol, så är den här typen av sportshorts, fast dressade, något som jag alltid letar efter. Snygga nog att ha i alla sammanhang. Mer info – köp här (länk till Filippa K).   

Snälla pälsskor från Dagmar

Pälstofflor från Dagmar.

Dagmar använder sig av en päls som kallas friendly fur (läs mer om det på länken nedanför) och snacka om att de lyckats göra ett par tiopoängare av den. Dessa skor är mina nya vapendragare, passar till ALLT.  Mer info – köp här (länk till Dagmar). 

LÄS MER Chefredaktören: ”Perfekt sommaroutfit i 5 köp”

LÄS MER Drömköp: Sommarens kaftaner (oavsett plånbok)