Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chefredaktören Jonna Berghs 5 toppköp just nu!

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp för veckan som har alla rätt. 

En underbar rock, en topp som får hela rummet att titta upp, en stövel att älska, coola solglasögon och en kavaj som ger mycket för pengarna – där har du veckans shoppinglista. – Jonna Bergh, chefredaktör

1. Limited editon-kappa från Zara

Ibland har man tur - när den här typen av ultrachica kappor dyker upp på kedjorna gäller det att vara snabb. Speciellt om det är ett limited edition-plagg som det här. Men den lätt militäriska stilen klickar i höstens 40-talstrend perfekt – och härligt lång är den också. Det går inte att se ochic ut i den här kappan!

Kappa i ylleblandat tyg från Zara. Mer info och köp här (länk till Zara). 

Kappa från Zara. Klicka på bilden och kom direkt till kappan.Kappa från Zara. Klicka på bilden och kom direkt till kappan.Kappa från Zara. Klicka på bilden och kom direkt till kappan.
Kappa från Zara. Klicka på bilden och kom direkt till kappan.

2. Coola pilotsolglasögon från Victoria Beckham

Jag vill verkligen ha ett par solglasögon med lite ljusare glas så du kan ha dem även om det inte direkt är sol – utan att du ser ut som du är Kronprisessans livvakt. Jag älskar detta exemplar, otroligt snyggt med mörkt ovantill och metall nedtill på bågarna och modellen är smickrande på de flesta. 

Solglasögon av metall i pilotmodell från Victoria Beckham. Mer info - köp här (länk till MyTheresa.com).   

Pilotglasögon från Victoria Beckham. Klicka på bilden och kom direkt till solglasögonen.Pilotglasögon från Victoria Beckham. Klicka på bilden och kom direkt till solglasögonen.Pilotglasögon från Victoria Beckham. Klicka på bilden och kom direkt till solglasögonen.
Pilotglasögon från Victoria Beckham. Klicka på bilden och kom direkt till solglasögonen.

3. Timglasformad kavaj från & Other Stories

Jag ska erkänna – jag har spanat på den här en stund. Det finns något så oerhört modernt i hur den är skuren och beroende på hur jag stylar den kan jag få den att kännas både sportig och elegant. Drömköp!

Timglasformad ursnygg kavaj av ullblandning från & Other Stories. Mer info och köp här (länk till & Other Stories).  

Kavaj från & Other Stories. Klicka på bilden och kom direkt till kavajen.Kavaj från & Other Stories. Klicka på bilden och kom direkt till kavajen.Kavaj från & Other Stories. Klicka på bilden och kom direkt till kavajen.
Kavaj från & Other Stories. Klicka på bilden och kom direkt till kavajen.

4. Spännande stretchig topp från Totême

Som en blomma! Ibland kommer det sådana där wow-plagg som man bara inte kan släppa tanken på – det här är definitivt ett sådant (det finns även en ursnygg kjol till och den finns även i svart). Inta ett rum i den här och du kommer inte direkt gå obemärkt förbi om jag säger så. Superchic!

Otroligt snygg stretchtopp av polyster från Totême. Mer info och köp här (länk till Wakakuu).  

Topp från Totême. Klicka på bilden och kom direkt till toppen.Topp från Totême. Klicka på bilden och kom direkt till toppen.Topp från Totême. Klicka på bilden och kom direkt till toppen.
Topp från Totême. Klicka på bilden och kom direkt till toppen.

 

5. Chic stövel från Khaite

Khaite är ett märke jag alltid ser till att ha koll på. De är inte billigast i klassen – däremot ofta bäst. Sedan de lanserade skor för ett par säsonger sedan har de gått från klarhet till klarhet, och de här stövlarna är ju inte bara hur snygga som helst, även klacken är ju fullt hanterbar även för dem som mest bär flats. De finns även i en ankelvariant, även de full pott. Megasnygga!

Chic stövel av läder från Khaite. Mer info och köp här (länk till Wakakuu).

Stövel från Khaite. Klicka på bilden och kom direkt till stöveln.Stövel från Khaite. Klicka på bilden och kom direkt till stöveln.Stövel från Khaite. Klicka på bilden och kom direkt till stöveln.
Stövel från Khaite. Klicka på bilden och kom direkt till stöveln.

LÄS OCKSÅ: Budgetexperten: ”Lyxig och preppy höstlook för under 500 kr.”