Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Klänningen använder jag även i höst – då färgen trendar!”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut köp som har alla rätt.

Snygga slipins, en bra sommarjacka, en rymlig väska (eller en kul i miniformat) samt lätt makeup … Det är min sommarlook!

Underbar klänning från Wera

Jag kan som sagt inte få nog av luftiga klänningar och den här i vacker färg kommer jag förmodligen använda även i höst (då denna färg trendar) – då under en kavaj. Men än är det långt dit, och nu ska jag svepa omkring i denna både dag och kväll under min semester. Och säkert lite innan. Mer info – köp här (länk till Åhléns).

Väska från Get the gallop

Den här godingen slank med in på shoppinglistan idag. Get the gallop är ett mysigt ställe online, gillar du hästar (eller bara snygga saker) så ska du gå in här och kika. Deras väskor är ju jättefina, den här lilla miniväskan passar till allt. Mer info – köp här (länk till Get the gallop)

Elegant linneväska från Arket

En stor, snygg toteväska klarar åtminstone inte jag mig utan sommartid. Inte vintertid heller för den delen. Jag älskar den här vita och svarta – elegant så att det förslår och sizen är perfekt.  Mer info – köp här (länk till Arket). 

Quiltade slipinsandaler från H&M

Det finns ingen anledning att de där sandalerna som man använder hela tiden på sommaren – när man går ut med kaffet, för att hämta posten, gå på drink, gå ut med hunden – inte ska vara tiptop-snygga. Det här måste vara jordens kap! Perfekta slip-ins med hög trendfaktor och till minipris. Mer info - köp här (länk till H&M)

En skön, lite vidare jacka packar jag alltid på sommaren. Den ska kunna bäras över både luftiga klänningar och stickade tröjor – men samtidigt vara snygg med bara en t-shirt under. Denim och sommar hör ihop och den här eleganta jackan har alla rätt. Klassiker att använda år ut och år in. Mer info - köp här (länk till Filippa K)

Läppstift från Hermès

Jag fullkomligen älskar Hermès läppstift! Just det här är inte så mycket ett läppstift som ett ”läppförstärkare”. Det här stiftet ger nästan inte någon färg, det bara liksom subtilt FÖRSTÄRKER min färg. Kort sagt: Får min egen läppfärg att bli sådär perfekt snygga. Mer info – köp här (länk till Hermès).  

LÄS ÄVEN Strandklänningar och sommartunikor – här är plaggen som räddar din sommar