Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chefredaktören klär sig för mysjogg: ”Färgglatt och piggt”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Blev inspirerad att mysjogga av vår träningsprofil Ida, och kände att en ny pigg och färgglad outfit gör det ännu mysigare med en runda efter jobbet.

LÄS ÄVEN: Ida B Olssons tipsar om hur du kommer i gång med vårlöpningen.  

Träningstights från Filippa K

Glansiga kompressionsleggings med hög midja och synliga bensömmar. Designade för lågintensiv träning som yoga och pilates, men de funkar garanterat att mysjogga i också! Och dansa kanske? Den glaniga finishen gör att jag vill bygga en kul festoutfit till det här plagget (när det väl blir fest igen). Mer info – köp här (länk till Filippa K). 

Solskärm från Röhnisch

Vit solskärm från Röhnisch.

Klassisk solskärm med elastisk snodd bak så att storleken kan justeras – perfekt! Tillverkad i återvunnet och snabbtorkande material. Insida tillverkad i tunn frotté  vilket jag gillar. Perfekt när du vill skydda ansikte och ögon från sol (och se snygg ut). Mer info – köp här (länk till Röhnisch). 

Träningsbh från H&M

En sport-bh i snabbtorkande funktionsmaterial och som ger mycket stöd behövs när du springer. Detta är i alla fall min bästa springkompis. Finns i flera färger, men jag gillar den här rödorangea. Polyestern i bh:n är återvunnen. Mer info och köp här (länk till H&M). 

Sportig anorak från Cos

Jag lugnar ner en i övrigt färgglad träningsoutfit med en mörkare blå jacka med mysig rymd och härligt tyg. Och så snygg! Den här jackan får följa med även på annat än mysjogg! Mer info – köp här (länk till Cos). 

Mångfärgade springskor från Saucony

Flerfärgade springsneakers från Saucony.

Vilka roliga springskor! De här är ju så härliga att titta på att man blir springsugen av bara den anledningen. Mer info – köp här (länk till Arket).