Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Knivskarp höstlook i drömfärgerna grått och gult”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Grått i kombination med gult tillhör mina favoritfärgmixar alla kategorier.

Rock från H&M

Älskar när man hittar sådana här fynd hos H&M: En handgjord, vadlång kappa i mjuk, filtad ull med inslag av kashmir. Ja, du hör ju! Så elegant och älskar verkligen den smickrande färgen. Mer info och köp här (länk till H&M).

Topp från Gina Tricot

Gina Tricots samarbete med Hobnob är riktigt fint – jag älskar ju kombinationen av grått och gult så den här stickade superchica tröjan med den fina detaljen fram och de små gula volangärmarna fastnar jag för. Mer info och köp här (länk till Gina Tricot).

Plisserad läderkjol från Cos

Den här kjolen är ett kap! Den förenar två saker jag gillar – plissering och läder. Kan du överhuvudtaget klä dig i något snyggare i höst. Tveksamt! Mer info och köp här (länk till Cos).

Senapsgul väska från Stand Studio

Har jag en grå rock vill jag allra helst ha en väska som går åt gult till – och när det gäller sådant är den tidigare Guldknappsvinnaren Stand Studio alltid att lita på. Den här väskan livar upp min vinterstil. Mer info och köp här (länk till Stand Studio).

Stilrena stövlar från Arket

Jag vet, jag har tipsat om dessa tidigare – men jag gör det gärna igen. Och igen. Och igen! För de här är bland de snyggaste stövlarna som finns på marknaden just nu, punkt. Mer info och köp här (länk till Arket).

LÄS MER: Chefredaktören: ”Stilren höstlook med 5 starka köp”

LÄS MER: Pernille Teisbæk om sin dejtstil – och nya kollektionen 

LÄS MER: Skönhetsredaktören listar höstens bästa doftnyheter 2021