Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Helgfin i klassisk vårlook med lekfulla inslag”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Ett bra trick om du vill addera ett lite mer utstickande element till din garderob och stil är att utgå från ett väldigt lättburet och klassiskt plagg, och satsa på en ny färg eller ett iögonfallande mönster. Här har jag valt en klassisk sko i kul färg och en kofta med ett mönster som syns och lugnar ner det hela med klassiska, eleganta byxor.

 

Superelegant hatt från Cos

Klicka på bilden och kom direkt till hatten.Klicka på bilden och kom direkt till hatten.Klicka på bilden och kom direkt till hatten.
Klicka på bilden och kom direkt till hatten.

Nu när värmen kommer byter jag gärna ut mössan mot den här typen av stickad hatt. Skyddar huvudet men känns betydligt mer chict och vårigt. Hatt är inte så svårt att bära som du tror – tvärtom är just den här hattmodellen väldigt lättburen, och dessutom superchic. Att hatten är vitare än koftan ska du inte oroa dig för, olika nyanser i samma färgfamilj är bara snyggt. Mer info – köp här (länk till Cos). 

Lekfull prickig kofta med basgarderobstatus från Kappahl

Klicka på bilden och kom direkt till koftan.Klicka på bilden och kom direkt till koftan.Klicka på bilden och kom direkt till koftan.
Klicka på bilden och kom direkt till koftan.

Ett bra trick om du vill addera ett lite mer utstickande element till din garderob och stil är att utgå från ett väldigt lättburet och klassiskt plagg, och satsa på en ny färg eller ett iögonfallande mönster. Ska man testa något nytt gäller det att känna sig så bekväm som möjligt – och vem älskar inte en kofta? Prickar är lika mycket ett klassiskt mönster som något som sticker ut, bästa kombinationen! Ett kap! Mer info – köp här (länk till Kappahl)

Eleganta klassiska byxor från Filippa K

Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.
Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.

Looken måste ”vila” någonstans då den innehåller flera element som tar för sig. Det blir här. Ett par klassiska svarta byxor en perfekt canvas och bas som gör det möjligt att leka lite mer på andra håll. Kan detta bli din nya byxälskling? Ja, jag tror det. Mer info – köp här (länk till Filippa K)

Vacker dekorativ väska från Stand Studio

Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Klicka på bilden och kom direkt till väskan.
Klicka på bilden och kom direkt till väskan.

Jag älskar den här väskan – som är förhållandevis liten (man kan få intrycket av att den är stor när man ser den så här) som du ser här. Så himla fin, och den runda formen kommer att ge din outfit ett spännande inslag även de dagar då du inte bär prickigt. Drömväska! Mer info - köp här (länk till Wakauu).

Klassiska sneakers i lyxig färg från Converse 

Klicka på bilden och kom direkt till skorna.Klicka på bilden och kom direkt till skorna.Klicka på bilden och kom direkt till skorna.
Klicka på bilden och kom direkt till skorna.

Detta är en av de mest klassiska skor som finns, och när våren är här och gruset knastrar under fötterna vill jag alltid ha ett par nya sneakers, och ofta blir det just den här modellen, Chuck Taylor. I år satsar jag på en lyxig orange färg, lite Hermès-färgad sådär! Men oavsett vilken färg du väljer (de finns i alla möjliga) så är de snygga. Älskar dem.! Mer info – köp här (länk till Åhléns). 

LÄS ÄVEN: Vårens utvalda sneakers – här är de!