Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Lackkappan är mitt drömköp”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Stark färg i kombination med lack är en av mina soft spots. Jag tar till ett av världens bästa stylingtips och slår till på min drömkappa för våren.

Finstickad t-shirt från Cos

Stickad t-shirt från Cos.Stickad t-shirt från Cos.Stickad t-shirt från Cos.
Stickad t-shirt från Cos. Foto: Cos

Jag är en t-shirt-person – jag bär t-shirt flera dagar i veckan. Oftast i klassisk bomull, som de flesta förknippar med just detta plagg. Men … Ett superbra tips är att införskaffa dina favoritplagg i lyxigare, eller i alla fall alternativa, material. Du vet ju redan att du trivs i plagget – och på detta sätt tar du din stil ”vidare”. Den här t-shirten är finstickad och har en lite längre ärm – alltså en t-shirt, men med ett mer elegant uttryck. Perfekt för mig, och jag älskar färgen.
ANNONS Köp här (länk till Cos)

Twillbyxor i ull från Arket.Twillbyxor i ull från Arket.Twillbyxor i ull från Arket.
Twillbyxor i ull från Arket. Foto: Arket

Byxor med rätt ”häng” … Visst älskar man dem? De här har det och när det gäller att bära sneakers till byxor är det den här typen av byxa som är det snyggaste. Inga strumpor syns, inga smalben, inget sådant. Bara snygg byxa.
ANNONS Köp här (länk till Arket)  

Sneakers från Adidas

Sneakers tillhör de där modeprylarna man verkligen kan bli kär i vid första ögonkastet. Jag har en förklärlek för (sofistikerat) färgglada sneakers från Adidas just. De här tilltalar mig på alla plan. Som att våren kom tidigt!
ANNONS Köp här (länk till & Other Stories)

Lackkappa från Filippa K

Okej, detta är officiellt mitt ha-bergärligaste köp just nu. Jag tänker den över … Ja, allt? Jag ser för min inre blick inte hur någonting kan bli mindre snyggt med den här över. Känns som det står ”Jonna” över hela ryggen.
ANNONS Köp här (länk till Filippa K)

Ring i bismarck-stil från Ani  

Bismarck är min grej. Den här ringen är riktigt, riktigt bra – vill ha den både i sterlingsilver och i guld (finns också) – den här skulle göra sig mycket bra på min hand. Logon vänder vi förstås bakåt så att det är den fina länken som får platsn utåt!

Säljs här (länk till Ani).

LÄS MER Chefredaktören: ”Oh la la, nu gör jag Chanel-inspirerade köp”
LÄS MER
Chefredaktören: ”Trött på festkläder? Jag också!”