Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Dags att bli landet-chic”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Äntligen börjar landet-säsongen! Jag klär mig i denim och blommigt – och tillåter värmen har jag inte strumpor i träskorna (som jag förresten har valt med stor omsorg).

 

Chic hatt från Cos

Hatt från Cos.

Redan nu behöver du en hatt när du är i solen, tro inget annat. I alla fall om du vill bevara din hy och dessutom se chic ut. En klassisk vidbrättad hatt gör båda jobben. Mer info – köp här (länk till Cos). 

Ljus klassisk jeansjacka från Monki

Jeansjacka från Monki. Foto: Highmind.se

En ljus jeansjacka är väl ett lika säkert vårtecken som tussilago! Alltid uppkommer suget efter just detta plagget så här års – och det är ju ett superköp på alla sätt och vis. Tidlöst, avslappnat, coolt och praktiskt. Mer info – köp här (länk till Monki). 

Plisserad blommig jumpsuit från H&M

Jumpsuit från H&M.

Jag ä-l-s-k-a-r den här jumpsuiten som kombinerar tre av mina favoritsaker i fråga om sommarkläder: 1. plissering 2. blommor 3. jumpsuit. Ser den tillsammans med en klack på en bar – men jag kommer nog bära den mest med platta skor eller träskor i trädgården. Mer info – köp här (länk till H&M). 

Patchwork-väska i denim från Kappahl

Väska fårn Kappahl.

Patchwork är alltid rätt och den här väskan följer med mig hem, helt klart. Även snygg med något mera uppklätt – ett inslag av denim gör alltid din look coolare. En sådan här väska har du alltid bruk för, och är helt tidlös. Mer info – köp här (länk till Kappahl). 

Svart träsko med nitar från Arket

Träskor från Arket

Det vimlar av träskor på marknaden just nu – men de här tycker jag är speciellt snygga. Notera att de har en smalare silhuett, inte fullt lika ”bullig” som många andra. Jag tycker det här blir betydligt mer elegant. Det är detaljerna som skiljer det snygga från det riktigt snygga! Mer info – köp här (länk till Arket). 

LÄS ÄVEN Modechefen: ”3 jeans i barrelmodell för en stilsäker vår”

LÄS ÄVEN Solglasögon 2022: vårens trender och bästa köpen

LÄS ÄVEN 12 snygga vårjackor i olika stilar – från budget till lyx