Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chefredaktören: ”Lönehelg betyder lyxlook med budgetdetaljer”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

”En glansigt lyxig, men i sin design enkel, klänning och så Rodebjers fantastiska kaftan över. Lyft ännu mer med nya accessoarer för våren. Nu är det lönehelg!”

Minimalistdröm: Klänning från Filippa K

Svart minimalistisk klänning från Filippa K.

Jag är ute efter en lyxig klänning i 90-talschic minimalistisk design. Jag tycker mycket om den här lättburna klänningen från Filippa K, skapad i mitt nya favoritmaterial triacetat - ett lyxigt japanskt material som inte blir statiskt, skrynklar eller krymper. Den har en böljande siluett och hög slits i sidan för volym och rörelse till plagget. Fin att bära själv eller under andra plagg – går att variera mycket! Mer info - köp här (länk till Filippa K)

Sommarens vackraste plagg? Kaftan från Rodebjer

Svart kaftan med rik dekoration i färg från Rodebjer.

Behöver jag ens motivera det här köpet – Carin Rodebjers kaftaner är ju en svensk klassiker och jag fullkomligt älskar den här. Jag bär den just nu över min svarta klänning – så elegant! – eller över en enkel jeanslook (svarta byxor är också snyggt) och när det blir ännu varmare så bär jag den över baddräkt på stranden (tänk och glida till lunchen i den här – lyxkänsla!). Fantastiskt! Mer info – köp här (länk till Wakakuu).

Klassisk lyxig väska från Ralph Lauren

Svart lyxig bucketbag från Ralph Lauren.

Jag gillar bucketbag-modellen och jag tycker den är extra fin när det är varmt och till en lätt lyxbohemisk look. Men det är ju en kassisk modell och tycker den är urfin i svart och guld. Det här blir min sommarväska! Kanske din också? Mer info – köp här (länk till Åhléns)

 

Kap: Trendig sandalett från H&M

Flätade sandaletter från H&M.

Snacka om budgetkap. Ett par sådana här sandaler är vårens klipp som kommer att höja min kaftan-över-klänning-look – plus mina mer jeansbaserade outfits – en nivå. Älskar den lilla klacken och flätdetaljen. Mer info – köp här (länk till H&M)

Maffig och modern cocktailring från Edblad

Guldfärgad cocktailring från Edblad.

En statementring matchar den otroliga kaftanen. Jag har fastnat för den här med fin organisk form och har 14K guldplätering – men priset är fortfarande förhållandevis lågt tycker jag! Ringens skena har en rundad insida för bättre komfort. Den här ringen blir pricken över i-et i min look! Mer info – köp här (länk till Edblad). 

LÄS ÄVEN ”Svart är visst en vårfärg”, menar Jonna Bergh. Här är hennes vårköp!