Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Luftiga sommarklänningar är livet just nu!”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut köp som har alla rätt.

Jag kan inte få nog av luftiga och eleganta skjortklänningar och härliga sommaraccessoarer!

Solhatt från Arket

Jag har nya microbladade bryn och behöver verkligen en solhatt i år! Jag har fastat för den här underbara i en av mina absoluta favoritfärger (finns även i en mer neutral färg). Brättet går förstås att vika upp och stylas lite som man vill. Mer info – köp här (länk till Arket).  

Glittrande topp från Zara

Jag kan tycka att det är så snyggt, ja till och med sexigt, att klä mig i något luftigt men sedan ha något som verkligen drar blickarna till sig under. Den här supercoola toppen gör det jobbet till hundra procent. Mer info – köp här (länk till Zara). 

Vit luftig skjortklänning från Kappahl

Jag kan inte få nog av den här typen av klänningar på sommaren! Jag älskar de puffiga ärmarna, längden och designen. Så avslappnad och ändå så elegant. Dröm! Mer info - köp här (länk till Kappahl). 

Statementring från Pico

Jag drömmer om en ring som den här – enkel design men ändå maffig. Den här ringen gör båda dessa jobb så bra och priset är superbra det också! Mer info – köp här (länk till Wakakuu).

Svarta sandaletter från Atp Atelier

De har sandaletterna finns i min skosamling sedan många år tillbaka. De är en riktigt bra investering – de är i princip de enda skorna med klack jag packar sommartid då de funkar till allt och är så bekväma och snygga. Mer info – köp här (länk till Åhléns). 

LÄS ÄVEN Fler shoppingtips från chefredaktör Jonna Bergh