Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Kostymlooken som förenar lyx och budget”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Jag är sugen på en snygg kostymlook och kryddar med tjusig kappa men låter accessoarerna vara sportiga och lekfulla för att skapa en konstrastrik och spännande look.

Keps från Wera

Jag bär keps så länge vädret tillåter, tillsammans med en snygg kappa så blir det alltid en fin sporttwist på en elegant look. Också super när det duggregnar för att spara makeupen. Viktigt dock att kepsen är helt svart utan logos. Mer info – köp här (länk till Åhléns).  

Kappa från Totême

Den här drömkappan ger elegansen och har längden jag är ute efter. Det är den där typen av plagg som ger lyxkänsla till vad du än tar på dig, det är inte en dålig egenskap! Mer info – köp här (länk till Wakakuu).  

Kostym från H&M

En kostym med härligt vida byxor och en mer figurnära kavaj i en en snygg beige färg – ja, tack. Jag är så sugen på kostymer just nu att jag nästan inte kan bärga mig! Den här vet jag att jag kan använda i många år och dessutom bära de två delarna separat till andra saker i min garderob.
Mer info om kavajen – köp här (länk till H&M).
Mer info om byxorna – köp här (länk till H&M).

Väska från Chanel

Det var kärlek vid första ögonkastet! Vilken kul och snygg väska, jag smäller av! Det är en sådan här väska som kan göra a-l-l-t för en garderob. Mer info – köp här (länk till Chanel). 

Sneakers från New Balance

Sneakers från New Balance står på min inköpslista och jag gillar verkligen den här neutrala färgställningen som går så bra ihop med den här looken. Mer info – köp här (länk till & Other Stories).  

LÄS ÄVEN Chefredaktören: ”De trendigaste bootsen har vida skaft – här är mina favoriter!”

LÄS ÄVEN Chefredaktör Jonna Bergh: ”5 köp till höstens bekväma klänningslook” 

LÄS ÄVEN Moderedaktören: ”Julens plånboksvänliga klappar – allt under 500 kronor”