Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Skepp o’hoj för marin elegans!”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut köp som har alla rätt.

Den marina stilen är alltid så otroligt fin sommartid. Jag har en förkärlek för kombinationen av marint till brunt – och sedan en splash vinrött. Det är elegantare än klarrött och roligare än en neutral färg.

Randig tröja från Bondelid

En randig tröja av detta slag – älskar, älskar, älskar knappdetaljen på axeln – är ett givet inslag i sommargarderoben. Den perfekta tröjan att ha en blåsig dag – eller på kvällen när det blir svalare. Mer info - köp här (länk till Mq)

Solglasögon från Arket

Solglasögonen gör så mycket för det sista piffet – ett par med ett rödstick blir snyggt till den här looken. Och den här modellen älskar jag, den är alla snygg i. Mer info – köp här (länk till Arket).

Chic baddräkt från Cos

Snedskurna badkläder är lite av en guilty pleasure hos mig, jag tycker det ger lite flärd utan att det blir pråligt. Tvärtom känns det stiligt minimalistiskt och i kombination med marinblått (snyggare än svart på baddräkt) blir det kanon! Mer info – köp här (länk till Cos)

Perfekta bruna shorts från Filippa K

Snacka om perfekta shorts! Den smickrande mjuka bruna färgen, sköna kvaliteten, perfekta längden och fina designen gör dessa shorts till en hit. Brunt är också den snyggaste färgen som finns till vitt och marinblått. Och vinrött. Mer info – köp här (länk till Filippa K)

Klassiska låga sneakers från Coverse

Den här skon i vinrött var den absolut första Converse-skon jag ägde, och jag kan säga att trots att jag slitit ut första paret (som jag fick på 80-talet) så har jag fortfarande ett par sådana här i min skogarderob. Fortfarande lika snygga och vinröda sneakers är lite av en evig favorit hos mig. Mer info – köp här (länk till Åhléns)

LÄS ÄVEN Chefredaktören: ”Klänningen använder jag även i höst – då färgen trendar!”