Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Midsommarklädd med gnista”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Midsommar – Sveriges RIKTIGA nationaldag firar jag i ljus klänning och blomsterkrans. Så klart.

Blomsterkrans från Interflora

Blomsterkrans från InterfloraBlomsterkrans från InterfloraBlomsterkrans från Interflora
Blomsterkrans från Interflora

Vill du ha den där riktiga drömkransen på midsommar – denna med otroliga pioner – så går de ju faktiskt att beställa om du inte har tillgång till blommorna som behövs. Interflora gör inte bara buketter, utan även kransar och jättefina blomsterdiadem. Säljs här (länk till Interflora). 

Sammetshalsband från Louis Abel

Sammetshalsband från Louis Abel.Sammetshalsband från Louis Abel.Sammetshalsband från Louis Abel.
Sammetshalsband från Louis Abel.

Det svenska smyckesmärket Louis Abel – nominerade till Damernas Värld Guldknappen för några år sedan – är så spännande att följa och jag vill ha … ALLT. För att min midsommaroutfit inte ska bli för ljuv – även lite sexig – så väljer jag en choker med sidenband för att lyfta upp det hela ett snäpp. På midsommardagen bär jag det til jeans och t-shirt. Säljs här (länk till Louis Abel).

Klänning från Toteme

Absolut, jag stsar på en vit klänning på midsommar, men den får inte vara för ljuv (som sagt). Den här har allt jag tycker om – längd och ett bra ”häng” i livet som gör den både vacker och cool. Lätt att använda vid andra tillfällen också. Drömköp. Säljs här (länk till Toteme). 

Korgväska från Arket

Korgväska från ArketKorgväska från ArketKorgväska från Arket
Korgväska från Arket

Lite Jane Birkin-vibbar vill jag ge min midsommarstil – du vet säkert att hon oftast bar en korg med sig i stället för väska. Jag älskar den här bucketbag-modellen med bruna läderdetaljer.
ANNONS Köp här (länk till Arket)

Svarta sandaletter med blommönster från Cos

Svarta sandaletter med blommönster från CosSvarta sandaletter med blommönster från CosSvarta sandaletter med blommönster från Cos
Svarta sandaletter med blommönster från Cos

Hoppade högt när jag ramlade över dessa godingar från samarbetet mellan Cos och Stephen Doherty. Vilken pangsko! Drar du en väldigt liten eller stor storlek så finns de kvar – vi som befinner oss däremellan får vackert vänta och se om lagret fylls på. Men de har många andra fina modeller om just dessa skulle vara finito.
ANNONS Köp här (länk till Cos)

LÄS MER Fler shoppingtips från chefredaktör Jonna Bergh

LÄS MER Vackra klänningar till midsommar – för alla stilar